(K) SZYBĘ BOCZNĄ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j/w mały pech espero 1,5 1998r

nawet mi nie przypominaj. Kiedys mi obskoczyli furacza i walsnei ta szybke wybili...Nowa 800zł, po kilku tygodniach ktos z klubu mi zalatwil za 250zl, masakryczna jest najgorsza ze wszystkich.....
ale jak widac u cibie problemu nie bedzie Szyba od 9zł

jesli bedziesz na zlocie i chcesz taka szybke za free z tym ze tak jak u tego kogos z allegro ma urwana gume boczna od dolu (okolo 15cm) to moge przywiec bo tez mi lezy w garazu.

pod tym numerem

602 792 174

gość ma taką szybkę, dziś byłem u niego, chce za to 50 zł, ale jakby coś to pewnie się dogadasz...

gość jest z Katowic

choć w sumie weź od Tomka w końcu za free

no ale jakby komus była jeszcze potrzebna to może namiar się przydać

pozdro

niop Tomek ma dni rozdawania heheh

a tak wogole to teraz tak patrze ze moja szybka ma dokladnie tak samo odciety kawalek jak to jest w Twojej wiec po przemiance nie bedzie roznicy

Moja teraz nie istnieje, więc zawsze będzie ta na + oczywiście na zlocie jestem, ale nic nie biorę za darmo po prostu się h... Czuje, wezmę flachę bimberku z mojego wesela i kila flach weselnej to się dogadamy

to polep szybke folia a na zlocie sie przemontuje no chyba ze znajdziesz do tej pory inna to ta bedzie tak jak mowisz dodatkowa na zas... jak by tak niebiosa znowu Ci kiedys jakies znaki dawaly

A byłem dziś na Jasnej Górze moim ESPERACZKIEM morze w końcu pech mnie opuści pomagałem pielgrzymom nawet ksiądz się o akcji dowiedział i mam jutro wpaść na odczyniania

nie zapomnij odwiedzic jeszcze ojca dyrektora bo on rowniez czuwa nad nami wtedy to juz sie samoczynnie zamykac przestanie

Słucham tylko Żony i Radia Marysia