Czy warto kupowac radio z funkcja FM?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy warto kupowac radio z funkcja FM?
Jka bedzie to wygladalo w przyszlosci?
Czy warto kupic President JONNY II ASC AM?

Polemika na temat,AM czy FM trwa na łamach różnych czasopism od początku wejścia CB na teren Polski.Jak widać /na szczęście/nadal jest tak jak jest i bardzo dobrze.W Polsce FM raczej nie jest "modny".Pracują mim niektóre stacje bazowe,ale w mobilu panuje AM.Dopóki Panowie w CYRKU na Wiejskiej mają ciekawsze zabawy,sądzę,że w najbliższym czasie zakaz pracy na AM nam nie grozi.Choć co dziś jest pewnego?President-Uniden,kwestia kasy.W/g mnie to jest różnica mniej zauważalna niż pomiędzy Audi a BMW.

Witam!
Mysle ze zakazu pracy na AM nie bedzie (mam nadzieje ), ale FM na pewno moze sie przydac na zachodzie Poza tym jesli zainteresuje Cie bardzo CB i okaze sie ze chcesz uzywac radio na bazie to tez FM sie przyda

73 !!

Panowie, w naszym kurwidolku jakim jest ten chory kraj wszystko jest mozliwe... tak wiec specjalnie bym sie nie zapieral czy przejdziemy na FM czy zostaniemy na AM - skoro ktos kiedys wymyslil ze mamy byc narodem wybranym i leciec w zerach skoro niemal caly swiat leci w 5 - to co jeszcze moze tym podatkozercom wpasc do ich ciemnych glow... pozdrawiam

ps do admina - nie oburzaj sie na inwektywy, bo to i tak najlagodniejsze okreslenie na to co sie u nas dzieje... pozdrawiam i szerokosci

Dzieki za odpowiedz....chce cos kupic na dniach i w sumei waham sie...slyszelmz e wartoz ainwestowac w Prezidenta...duzo ludzi mowie ze wystarczy UN 520 i luz.....myslme tez o tym TTI 880, ladnie wyglada..troche jest wiekszy ale w sumei mi to ie pzreszkazda...ale chcialbm radyjko ktore mna wszystkei te funkcje o ktorych tutaj rozmawiamy ( te najbardziej istotne ) i chcialbym zebym nie musial za rok czy 2 lata wymieniac go..wiec wole zaplacic te 450 zl powiedzmy i kupci presidenta tyle ze jakiego???czy jonnego czy harrego?czy mzoe cos innego i jaka do tego antenke????
czy moge smialo kupic radio z netu i kupic jakso antenke i miec pewnosc ze bedzie dzialao mimo wszelkich zaklocen generowanych pzrez auto...mam bmw diesla z 99 roku...czy musze na cos zwracac sczegolna uwage przy kupnie radia do tego auta???moze doradzicie mi jakas najtansza firme gdz9e kupowac??? dzieki serdecznie