Jezdzi ktos z was na zimowkach w lecie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupilem se alusy z oponami okazalo sie ze sa na nich zimowki grrr ! narazie nie mam kasy na zakup opon bo troche mi kasy poszlo na te fele , czy ktos jezdzi na zimowkach w lecie ?

jakie - / +

szybko ci sie zjeżdża także kup lepiej jakies aby tylko były letnie. Zimówki są miekkie i jak sie nagrzeja to szybko sie ścierają i zaraz bedzie po nich i okaze sie że ani zimówek nie masz na zime i możesz nie dojezdzic do konca sezonu letniego. i jeszcze do tego są głośne nie mówie już jak bedziesz hamował to bedą piszczec jak złe. ja tak kiedys mialem jak jezdzilem z miesiac w lato na zimówkach bo nie mialem czasu pojechac zmienic na letnie

opony ziomowe w lecie sa mieciutkie na prewno przy ostrym hamowaniu poniesie cie i "poplyniesz" na nich

znajomy w dostawczaku jeszdzi i nie narzeka
ja tesz jak kupilem auto to tak jezdzilem ale szybko zmienilem i jezdzilo sie o wiele lepiej

Jak przywoziłem auto w maju zeszłego roku to jechałem na zimowkach, każdy zakręt piszczały.

Ja jeszcze nie zmieniłem na letnie nie mam czasu jakos... może w piatek zmienie ale fakt strasznie glosne są i piszczą

A jak masz zamiar jezdzic na zimowkach w lecie po deszczu to jedna rada ZWOLNIJ!!!

Ja też jeszcze jeżdżę. Miałem zmieniać ale jak zobaczyłem zimówki to stwierdziłem, że następnej zimy już nie wytrzymają więc je dojeżdżę - zwłaszcza, że autka używam tylko w mieście i mam już przygotowany drugi komplet zimówek Szkoda tylko, że sie pośpieszyłem i kupiłem letnie ale co tam, do wiosny nic im się nie stanie

to chyba pojeżdze na nich jakis czas i potem zmienię bo narazie nie mam keshu na opony a nie zalezy mi na nich zbytnio bo na zime mam stalowki 13' wiec nie wcisnę na nie opony zimowki 14 no nie ?

Kto wie moze je jeszcze sprzedam na allegro zaraz przed sezonem zimowym