Gdzie lubia stac z radarem ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dwóch dni w godzinach wieczornych Panowie stoja w stalym miejscu na ul. Dlugiej przed wiaduktem ( jak dojezdza sie do Popowic)

Dwa dni temu znajomego lapneli na radarek przed mostem grunwaldzkim, a dokladnie na nowym skrzyzowaniu z wybrzezem wyspianskiego. A najlepsze jest to ze jechal o 2 w nocy.

ostatnio wybrałem sie do Brzegu i za Oławą w miejsowosci Gać Panowie robili fotki , tym razem to mi sie udało im fotki zrobic a nie im mnie

W Bykowie, ale nie na przystanku tylko dalej na zajeździe jak się jedzie z Wrocka
Ja się dzisiaj przekonałem, dostałem 400 zł i 10 pkt
Wracałem z tuningowiska i mnie złapali. W sumie mam 16 - teraz trzeba uwazac

Cytat:
2006-02-17 18:59:53, rafffik pisze:
Dwa dni temu znajomego lapneli na radarek przed mostem grunwaldzkim, a dokladnie na nowym skrzyzowaniu z wybrzezem wyspianskiego. A najlepsze jest to ze jechal o 2 w nocy.

Zauwazylem ze ostatnio radary czesto pojawiaja sie wlasnie wieczorem i o 5 rano juz. Na weekendzie jak wracalem z Katowic to natknalem sie na taki radiowoz ale panowie kimali w srodku hehe.

Cytat:
2006-06-12 00:15:07, versus pisze:
Na weekendzie jak wracalem z Katowic to natknalem sie na taki radiowoz ale panowie kimali w srodku hehe.

No zgadza sie. Kimali sobie a fotoradar robil swoje. Ja ostatnio dostalem taka fotke od naszej kochanej strazy miejskiej. Zdjecie zrobiono mi na ulicy Swojszyckiej na wysokosci stacji petrochemia. Jechalem busikiem i przekroczylem 23km/h a bylo ograniczenie do 40. Efektem jest 4pkt i 200zl.

no prezo...ładnie ładnie...to nie wiedziałeś że po Tuningowisku zawsze obstawiaja...bo ludziom adrenalina skacze??? :p

No wiesz... tak jakos wyszlo ;]
Jechałem prawym pasem tuż przed zwężeniem. Zobaczyłem w lewym lusterku Astre która chciała mnie wyprzedzić, nie dałem się Jestem dumny z Lanosa, tylko szkoda że aż TYLE mnie ten wyścig kosztował

[ wiadomość edytowana przez: Prezo dnia 2006-06-12 16:41:43 ]

Cytat:
2006-06-12 16:40:29, Prezo pisze:
No wiesz... tak jakos wyszlo ;] Jechałem prawym pasem tuż przed zwężeniem. Zobaczyłem w lewym lusterku Astre która chciała mnie wyprzedzić, nie dałem się Jestem dumny z Lanosa, tylko szkoda że aż TYLE mnie ten wyścig kosztował [ wiadomość edytowana przez: Prezo dnia 2006-06-12 16:41:43 ]

jacie normalnie ten Lanos to rakieta taką zawrotną prędkością leciał ze 90 niema co strach za tobą jeździć

ja leciałem z tuningowiska bardzo powoli bo w baku pusto ale jak smigął w Długołece koło mnie Tippo miał ze 140 wiec gazu zanim i miałem ze ponad 120 tylko były problem z innymi którzy strasznie się przede mną grzebali i mi drogę zaśmiecali ale dogoniłem Tippo w Oleśnicy na światłach i go wyprzedziłem

w Bykowie kiedyś też dostałem 200zł ale ja się rozpędzałem z świateł wiec za łukiem miałem już na suszarce prawie 80 i byłem niepodważalnie szybszy od bmw któremu się udało zostać w tyle bez mandatu

----------------------UWAGA------------------------------

W Dąbrowię (kierunek Oleśnica Dąbrowa) na całym odcinku obwodnicy jest ograniczenie 40 !!!! i nie można wyprzedzać, panowie zamaskowani za drzewami wyskakują teraz prawię codziennie i zbijają nie złom kasę ojciec dostał 300 wiec powoli leciał, ja teraz na zatarciu silnika latam od tyłu bo by im suszarkę popsuło. Ostatnią na tej trasie z tylu Dąbrowy zjazd z wiaduktu mi się podobał po 130 prędkościomierz mi padł prędkościomierz i dalej nie wiedziałem co się działo

ja mam nadzieje ze na odcinku od zwezenia w Bykowie do Borowej nie stoja nigdy miśki... bo tam jest piekny odcinek zawsze na tym odcinku rozwijam maxa... dwa zero musi byc

No to żebys się nie pomylił tak jak ja