Kupie drewno do esperaka cena normalna a nie z kosmosu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie

Cytat:
2006-06-11 15:53:40, pablo_ns pisze:
jak w temacie

A następny (trzeci z kolei wątek) stworzysz w temacie : "Kupię drewno kolor MAHOŃ " ??

Panowie Moderowie !...proszę zgrupowac wątki i zadbać o nie tworzenie chaosa na forumie ..tutaj kilk! drugi ten sam temat Kolegi pablo_ns

jakbys zauwazyl to tamten post dotyczy tez drewna ale jego wygladu, sposobu montazu wiec to calkiem cos innego niz oferta kupna. czytaj dokladnie

bez urazy... ale to całe "drewno" w espero wygląda tragicznie... zniszczysz sobie tylko samochód tym szajsem...

Cytat:
2006-06-11 17:09:54, pablo_ns pisze:
jakbys zauwazyl to tamten post dotyczy tez drewna ale jego wygladu, sposobu montazu wiec to calkiem cos innego niz oferta kupna. czytaj dokladnie

Czytałem dokładnie...Gdyby każdy temat w było nie było jednej i tej samej ogólnie materii był dzielony w ten sposób jak Ty go "podzieliłeś", to na forum byłby kosmiczny chaos i miliony wątków....
Trudno się przynać do "błędu"...lepiej zrobić małe zamieszanie ...

Oczywiście .,...zawsze mogę się mylić

Cytat:
2006-06-11 15:53:40, pablo_ns pisze:
jak w temacie

a moze zdefiniuj co znaczy normalna cena?? bo w sasiednim watku dales link do aukcji gdzie okleiny byly chyba po 150zl..to i tak jest niska cena..bo dobre okleiny potrafia i 500zl kosztowac.. w kazdym razie o zakupie jakos istnotnie ponizej 150 mozesz zapomniec

do esperala nie pasuje drewno, juz lepiej jakies okleiny matowe srebrne lepiej wygladaja

Cytat:
2006-06-11 22:57:23, Outcast pisze:
do esperala nie pasuje drewno, juz lepiej jakies okleiny matowe srebrne lepiej wygladaja

Po co wydawac min 150 zl na okleina jak za 30zl kupisz sobie folie w kolorze jakiego chcesz drewna i okleisz sobie dokladnie te elementy co chcesz i bedzie git;]

Holzgas?

Cytat:
2006-06-12 00:12:01, Torp12 pisze:
Po co wydawac min 150 zl na okleina jak za 30zl kupisz sobie folie w kolorze jakiego chcesz drewna i okleisz sobie dokladnie te elementy co chcesz i bedzie git;]

Się zgadza
Kolega Kolber7 przerabiał ten patent i efekt jako taki jest bardzo imponujący
Nie mówię tu o guście, bo każdy ma inny, ale o wykonaniu
Trza tylko poszukać w archiwum, bo było to wmiarę dokładnie pokazane co i z czym się je

Chyba że masz za dużo dingów i nie chce Ci się bawic w oklejanie to tutaj masz kompletny zestaw wraz z całymi plastikami na przekładkę za 199 PLN
kliknij sobie tutaj

Cytat:
2006-06-12 11:03:49, krzychu_ch pisze:
Się zgadza Kolega Kolber7 przerabiał ten patent i efekt jako taki jest bardzo imponujący Nie mówię tu o guście, bo każdy ma inny, ale o wykonaniu Trza tylko poszukać w archiwum, bo było to wmiarę dokładnie pokazane co i z czym się je

efekt jest w miarę... jakby to powiedziął Bogdan1 ... świstakowy

koszta jakie poniosłem to całe 10 zł za spory arkusz folii, kupowany od gościa z autokacika.......

P.S. Paska na schowku już nie ma

pozdro

To wywal jeszcze ten pasek z kierownicy .

Wtedy będzie super.

Cytat:
2006-06-12 16:17:31, szandrzej pisze:
To wywal jeszcze ten pasek z kierownicy . Wtedy będzie super.

aaa zapomniałem...

jego też już nie ma

aparat tez masz swistakowy, przepalil zdjecie az milo, i wh zly

Ja z kolei wywaliłem okleinę i mam coś takiego:

]klik[/URL]

]klik[/URL]

chce kupic pokrowiec na kiero ze skory i drewno ale w takim razie nie wiem czy jest sens skoro mowicie ze kicha. Myslalem nad tymi okleinami za 10 zl ale to bedzie pewnie jeszcze gorzej wygladac mam racje? Dlaczego tak ganicie drewno do espero to fabryczne?

Cytat:
2006-06-12 19:34:40, pablo_ns pisze:
chce kupic pokrowiec na kiero ze skory i drewno ale w takim razie nie wiem czy jest sens skoro mowicie ze kicha. Myslalem nad tymi okleinami za 10 zl ale to bedzie pewnie jeszcze gorzej wygladac mam racje? Dlaczego tak ganicie drewno do espero to fabryczne?

bo "fabryczne" to taka sama okleina jaka mozesz kupic na allegro..w sensie wizualnym taka sama bo jakosc moze i lepsza..a tak jak pisalem wyzej te lepsze okleiny to ladnych kilkaset zl..tuning to drogi sport anyway..znajdz kogos kto ma taka okleine na aucie i sobie zobacz..na zdjeciach to wypada calkiem niezle ale na zywo widac ze to okleina i widac ze spasowaniu nieco brakuje do idealu...natomiast okleiny za 150zl to cos zupelnie innego niz ostatnio popularna folia tuningowa..okleiny sa wielowarstwowe i jak dotkniesz to sie lekko uginaja (cos w rodzaju takiej poduszki) natomiast folie to po prostu material termokurczliwy ktorym mozesz okleic dokladnie ksztalt elementu..o ile umiesz to dobrze zrobic..

tak naprawde najlepszy efekt np w wypadku aluminium daloby profesjonalne polakierowanie tych elementow ale to znow droga zabawa..jednak moim skromnym zdaniem albo sie ma odpowiednia ilosc kasy i chec jej wydania na taki cel albo lepiej nic nie poprawiac bo efekt kilku godziny pracy i kilkudziesieciu zl wydanych na material okaze sie daleki od oczekiwan

naprawde....jesli myslisz o tym powaznie to doradzam zlapac jakiegos klubowicza ktory ma okleine i zobaczyc jak to wyglada na zywo

Cytat:
2006-06-12 16:56:13, Cwikus pisze:
aparat tez masz swistakowy, przepalil zdjecie az milo, i wh zly

to tylko komórka

Cytat:
2006-06-12 19:42:14, qbaj pisze:
bo "fabryczne" to taka sama okleina jaka mozesz kupic na allegro..w sensie wizualnym taka sama bo jakosc moze i lepsza..a tak jak pisalem wyzej te lepsze okleiny to ladnych kilkaset zl..tuning to drogi sport anyway..znajdz kogos kto ma taka okleine na aucie i sobie zobacz..na zdjeciach to wypada calkiem niezle ale na zywo widac ze to okleina i widac ze spasowaniu nieco brakuje do idealu...natomiast okleiny za 150zl to cos zupelnie innego niz ostatnio popularna folia tuningowa..okleiny sa wielowarstwowe i jak dotkniesz to sie lekko uginaja (cos w rodzaju takiej poduszki) natomiast folie to po prostu material termokurczliwy ktorym mozesz okleic dokladnie ksztalt elementu..o ile umiesz to dobrze zrobic.. tak naprawde najlepszy efekt np w wypadku aluminium daloby profesjonalne polakierowanie tych elementow ale to znow droga zabawa..jednak moim skromnym zdaniem albo sie ma odpowiednia ilosc kasy i chec jej wydania na taki cel albo lepiej nic nie poprawiac bo efekt kilku godziny pracy i kilkudziesieciu zl wydanych na material okaze sie daleki od oczekiwan naprawde....jesli myslisz o tym powaznie to doradzam zlapac jakiegos klubowicza ktory ma okleine i zobaczyc jak to wyglada na zywo

qbaj chyba nie widziałes na zywo takiej okleiny z giełdy albo allegro... porządna okleina niemiecka (B kiedys taka mial) nie kosztuje 150zl...