Super OES miasta Dębica 11.06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak co roku ale tym razem w innym miejscu na jednej z ulic, nawierzchnia asfalt w miare nowy i kostka brukowa wiec zero dziur i plasko
wiecej infohttp://www.apns.pl/index.php?adr=www/pl/aktualnosci/os_debica

Fajne toto.
Szkoda że dębica tak daleko.
mam nadzieje ze frekwencja dopisze.

odswiezam jak cos

ja chyba sejem wystartuje

Więc tak moze startowac załoga 2 lub 1 osobowa.
kKto nie wpłąaci dzisiaj kasy w dniu imprezy będzie płacił 50 zł zamiast 20.
Jest cos pod 26 aut na chwile obecną.
Wystarczy przela kase i w tytule da np imie nazwisko auto klasa i juz - reszta w dniu imprezy.

Będzie fajnie.

50 zeta za taki supersprint to troche sporo

Dlatego jak ktos wysłał kase przelewem to zabulił 20ia

ja dzis popoludniu przelalem 20 zl z mbanku ( w tytule przelewu tylko imie i nazwisko, ale chyba wystarczy?) i zadzwonilem do organizatora czy wystarczy potwierdzenie przelewu z mbanku jesliby kasa nie zdarzyla byc zaksiegowana na koncie/ i jakis starszy Pan po odebraniu telef. powiedzial ze wystarczy pokwitowwanie ale 20 zl to wpisowe tylko dla czlonkow klubu a normalnie jest 50 i bede musial doplacic... to jak to jest? jak pisze 20 to cchyba 20 bo nie ama wspomniane ze tylko dla czlonkow??

Ee punkt 10 ty ich regulaminu imprezy.
Jezeli zapisywałes sie dzisiaj chociażby telefonicznie to 20 zł.
Jak cos będziemy robic burde w niedziele.

aha to spoko. do zobaczenia w niedziele! pozdro od grafitowego scs

nie sluchajcie dziadkow oni sami nie wiedza ile hehe sam jak sie zapisywalem to ktos do nich dzwonil i mowil ze 40 wczesniej a w dzien imprezy 50 heheheh a wiec jest 20zl wpisowe do 9 czyli do wczoraj,pewnie wystarczy dowod wplaty ze zaplacone wczesniej
P.S.sam startuje

Do jutra panowie.
Pro forma wydrukowałem regulamin coby miec argument.
Miłej zabawy wam życzę

Jakie wyniki??

Nie startowałem w tym czymś - porażka organizacyjna moim zdaniem - jak to powidział policjant koło 13ej do dziadków sp!@# juz prawie koniec czasu na pozwoleniu i było po zawodach.
Bk mnie rozwaliło siedziałem koło micry z Tarnowa - przegląd wyglądał tak: dowód jest przegląd jest ok prosze podbite BK.
Gratulacje dla Speeda za zgarniecie 2 msca w klasie swoim seicentem .
Boombel tez widowiskowo jechał asterką , oprócz niego jechał ktoś z terytorium rejestracja z Łańcuta chyba.
Dośc widowiskowe było skasowanie zamachu w czucza cc - wyglądało jakby silnik puscił serie iskier.

Polonez Frutoland dawał radę driftując po rondzie.(Swoją drogą rondo tez było profi zabezpieczone jak cholera ).

Hubert Głowacki rozwalił cały tył, Ziółko przemalował auto i... cos rozwalił w malcu , parę boków i dachowanie - i jedna wielka parodia zabezpieczenia.
Cała masa awarii większych lub mniejszych i wygrywały auta które dojechały do mety.
Tak a propo 50 zł za 2 kilometry jazdy po drodze to lekka przesada, bo odbyła się jazda próbna i tylko jeden przejazd na czas potem.

[ wiadomość edytowana przez: adasco01 dnia 2006-06-12 08:06:53 ]

adasco01: dzieki tak mialem 2 miescie w klasie 3 ale to pierwsze kilometry oesowe w seju mysle ze bedzie lepiej. jednym slowem amk tarnow rzadził w debicy kali w micrze wyciagnal 1 czas w generalce (co było do przewidzenia) i w klasie 3 - I miejsce Kuba tez z amk tarnow ale rzeczywiscie organizacja to porazka, zamiast dawac przejazd zapoznawczy pojedynczo to mogli puscic 2 przejazdy na czas bez zapozmawczego bo i tak trasa byla banalna.

ps. sa gdzies doladne wyniki

co do organizacji to nie spodziewajcie sie nic wiecej dziadki rządzą poczytajcie nawet w temacie sprzed roku jaka byla tez organizacja...
przejazd zapoznawczy ktory zajal godzine wogole nie potrzebny a i pały mnie rozwaliły
no adasco jakby nie bylo jedyny kombiak na trasie dawal rade
pare fotek odemnie (jakosc z tel)
micra najlepsza w kreciolku

mojen furen

poldek sadzil boki niezle

malec i jego bok

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2006-06-11 20:09:07 ]

Fotki od jacka
fotki

adasco mam mala prosbe - pisz tak zeby mozna Cie bylo zrozumieć.
interpunkcja itd. W ogole tak zeby zdania mialy sens
Bez urazy, ale chcialbym wiedziec co sie dzialo na tym supersprincie

kto wygrał w maluchach?