President JOHNNY czy HARRY na początek ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam !

Poczytałem sobie forum ale o Presidentach coś mało widzę, jadę dzisiaj zakupić CB + magnesówkę 100- kę do samochodu i do wyboru mam właściwie te 2 modele, różnica w cenie to ok. 100 i chyba warto dołożyć ale chciałbym jakiejś opinii na ten temat, pozdrawiam.

Kolego
Na początek to wszyscy kupują Unidena 510 lub 520
Jest to nic innego jak President a jeżeli ktoś się nie zgadza zemną to pisać

Cytat:
2005-11-07 16:29:58, pokladziu pisze:
Kolego Na początek to wszyscy kupują Unidena 510 lub 520 Jest to nic innego jak President a jeżeli ktoś się nie zgadza zemną to pisać

Ja się nie zgadzam - w którym unidenie masz ASC?

[ wiadomość edytowana przez: Whiskey dnia 2005-11-16 08:54:21 ]

Cytat:
2005-11-16 08:53:56, Whiskey pisze:
Ja się nie zgadzam - w którym unidenie masz ASC?

ASC nie jest takie istotne. Ważne że mają ANL.

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-11-16 09:19:41 ]

Nawet sa koncerny co robia samochody tak samo wygladajace i tak jest tez z CB wiec niemowcie, ze UNIDEN to nic innego jak PRESIDENT, chodz niczym mu w zasadzie nieustepuje i jest tak samo dobry i o wiele tanszy.

Jednak jest różnica bo ASC to nie jest jakiś tam bezużyteczny bajer ale bardzo przydatna funkcja, jedyną małą wadą jest to, że jeśli sygnał nadawcy jest już słaby to system go rwie kiedy balansuje na granicy przepuszczalności - sprawdzałem kilka razy poprzez wyłączenie ASC w takim momencie ale takimi sygnałami już nie warto się przejmować bo i tak są "nieczytelne" wpływa to niestety na denerwujące niekiedy rwanie sygnału przez co zakłóca "cisze w eterze" pomiedzy normalnymi komunikatami.
Oczywiście są radia bez ASC i też wszystko ładnie działa ale ja ze swojego małego doświadczenia jednak wolę z ASC.

Cytat:
2006-06-05 08:25:53, crazy pisze:
Jednak jest różnica bo ASC to nie jest jakiś tam bezużyteczny bajer ale bardzo przydatna funkcja, jedyną małą wadą jest to, że jeśli sygnał nadawcy jest już słaby to system go rwie kiedy balansuje na granicy przepuszczalności - sprawdzałem kilka razy poprzez wyłączenie ASC w takim momencie ale takimi sygnałami już nie warto się przejmować bo i tak są "nieczytelne" wpływa to niestety na denerwujące niekiedy rwanie sygnału przez co zakłóca "cisze w eterze" pomiedzy normalnymi komunikatami. Oczywiście są radia bez ASC i też wszystko ładnie działa ale ja ze swojego małego doświadczenia jednak wolę z ASC.

Uprasza sie kolege o nie pogrubianie postow, zle sie czyta

Cytat:
2005-11-07 12:29:05, crazytomi pisze:
Witam ! Poczytałem sobie forum ale o Presidentach coś mało widzę, jadę dzisiaj zakupić CB + magnesówkę 100- kę do samochodu i do wyboru mam właściwie te 2 modele, różnica w cenie to ok. 100 i chyba warto dołożyć ale chciałbym jakiejś opinii na ten temat, pozdrawiam.

Witam!
A czy mozesz sprecyzowac gdzie bedziesz radia uzywał? Czy w kraju czy rowniez za granicą?
Pozdrawiam
ups teraz dopiero zauwazylem ze ten ten wątek daawno sie zaczął i pewnie juz dawno radio w autku siedzi. I jakie wybrałeś w końcu CB do swojego bolida?

[ wiadomość edytowana przez: FPioter dnia 2006-06-05 08:42:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: FPioter dnia 2006-06-05 08:42:43 ]

Wybrałem to co mam w opisie i żalu nie odczuwam

P.S. Kolego dcnt czemu tylko Ty się czepiasz mojej pogrubionej czcionki? Od początku tak piszę na różnych forach i nikomu nigdy to nie przeszkadzało, szanuję zdanie innych więc jak widzisz piszę czcionką zwykłą ale proszę o rzeczowe wyjaśnienie dlaczego nie mogę korzystać z ogólnie dostępnej funkcji forum?
Jeśli Twojego zdania nie poprą inni to nie zmienię mojego stylu bo taki mi się podoba i zawsze mogę szybko zlokalizować swoje posty.

Mnie też w oczy kłuje gruba czcionka więc będę wdzięczny za używanie zwykłej. Nie jest to groźba tylko grzeczna prośba .

Cytat:
2006-06-06 14:49:46, crazy pisze:
P.S. Kolego dcnt czemu tylko Ty się czepiasz mojej pogrubionej czcionki? Od początku tak piszę na różnych forach i nikomu nigdy to nie przeszkadzało, szanuję zdanie innych więc jak widzisz piszę czcionką zwykłą ale proszę o rzeczowe wyjaśnienie dlaczego nie mogę korzystać z ogólnie dostępnej funkcji forum? Jeśli Twojego zdania nie poprą inni to nie zmienię mojego stylu bo taki mi się podoba i zawsze mogę szybko zlokalizować swoje posty.

Po prostu zle sie czyta i jak widzisz nie tylko mi

I po prostu prosze, tak jest ladnie, czytelnie i pasuje do wygladu forum

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2006-06-06 23:16:19 ]

2 głosy na całe forum to nie jest przejaw wolnego słowa w dobie demokracji ale skoro aż tak Wam to przeszkadza to no problem

wiecie co...tak przeczytalem temat i myslme ze bedzie tu odpowiedz bo to dobre pytanie...Jonny czy harry..ja osobiscie chetnie bym uslyszel , ktory wybrac i dlaczego???jest stowka roznic ok ale czy warto......? fanie jak by ktos kompetentny odpowiedzial.....