Zapytanie z Niemiec - Mazda6 na gazie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hallo,

ponieważ Niemcy w sprawach LPG są krajem rozwijającym się, zwracam się do Was z kilkoma pytaniami. Tutaj otrzymuję sprzeczne informacje. Mam nadzieję, że możecie mi pomóc.
Chciałbym przerobić Mazdę 6 1.8 na LPG, instalacja Icom JTG albo Vialle LPI (5 generacja).

1. Czy ktoś ma już doświadczenia z Mazdą i tymi instalacjami?
2. Jakie są doświadczenia z Mazdą i innymi instalacjami LPG (4 generacja)?
3. Czy silnik 1.8 nadaje się w ogóle do eksploatacji na gazie?
4. Czy możecie polecić dobrą firmę w Polsce zachodniej lub południowej, która oferuje te instalacje i jest znana z doskonałej pracy?
5. Jakich firm lepiej unikać?

Przepraszam za błędy
Z pozdrowieniami
chrząszczyk

Witam !
Cytat:
Czy możecie polecić dobrą firmę w Polsce zachodniej lub południowej, która oferuje te instalacje i jest znana z doskonałej pracy?

Coma 1 - Jastrzebie Zdroj

Na pewno nie ta firma, chyba że lubisz podróże do Polski.

Ostatnio udaną instalację ICOMa przeprowadził Grzechu, zdaje się w Warszawie. Pukaj do niego.

Pozdrawiam

Hallo,

Mimo że lubię podróże do Polski, Cromy z Jastrzębia z pewnością będę unikał jak ognia. Czytałem w niemieckich forach o doświadczeniach z nim - zdecydowanie negatywne.

Proszę o dalsze informacje.

Z pozdrowieniami
chrząszczyk

[ wiadomość edytowana przez: chrzaszczyk dnia 2006-06-13 17:51:14 ]

Cytat:
2006-06-13 10:48:17, domadm pisze:
Na pewno nie ta firma, chyba że lubisz podróże do Polski. Ostatnio udaną instalację ICOMa przeprowadził Grzechu, zdaje się w Warszawie. Pukaj do niego. Pozdrawiam

No niezle, widze ze poprawne zamontowanie tej instalacji to loteria

Witam,
właśnie dziś zamontowałem IV generację do swojej mazdy6.
Instalka to BRC fly sequent a silnik 2300 120kW; dodałem też lubryfikację.
Na razie wszystko

Witam wszystkich.
widocznie nie wiadomo co czytałeś bo ja pozwoliłem sobie parę stron znaleść na które zapraszam jeśli umiesz czytać po Niemiecku.
a także innych zapraszam.

www.stephanwitt.de
www.acura-legend.de

jest jeszcze więcej.

Cytat:
2006-06-13 17:49:15, chrzaszczyk pisze:
Hallo, Mimo że lubię podróże do Polski, Cromy z Jastrzębia z pewnością będę unikał jak ognia. Czytałem w niemieckich forach o doświadczeniach z nim - zdecydowanie negatywne. Proszę o dalsze informacje. Z pozdrowieniami chrząszczyk [ wiadomość edytowana przez: chrzaszczyk dnia 2006-06-13 17:51:14 ]