| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-06 01:36:18 Zainteresowany zakupem rurki do filtra powietrza porozsyłałem kilka maili do sprzedawców z allegro...
m. in. do gościa spicefrog KLIK treść mojego zapytania: Witam potrzebuje następującą część zaznaczoną na zdjęciu: https://images1.fotosik.pl/77/69442eef2b428882.jpg w tym miejscu ma być kawałek rurki doprowadzającej powietrze z nadkola do filtra powietrza. Jeżeli masz taką część to proszę o info z ceną, jeżeli to możliwe o zdjęcie Pozdrawiam Paweł odpowiedź: witam jest ta rura koszt 50 zl załanczam zdjecie moja odp. 50 zł za ten kawałek rurki? chyba lekka przesada no chyba że jest wraz z filtrem powietrza mam jeszcze pytanko, ta rurka podobno wchodzi do błotnika, a w błotniku jest rezonator, w który ona właśnie ma wejść..... masz coś takiego pozdrawiam Paweł odp użytkownika spicefrog: witam mamtez rezonator ale widze ze Pan chce kupić za 10 zł wszytsko więc proponuje szykać dalej i wiecej do mnie nie pisać pozdrawiam napisalem żeby podał cene za rezonator bo rurke mam za 10 zł i juz mnie nie interesuje... na to on: witam szukaj dalej nie odpowieda ci moja cena to nie kupisz nic i juz napisałem Panu w poprzednim liście że ma pan do mnie nie pisać bo szkoda mojego czasu na odpisywanie takim DYMNYM POSIADACZOM DEAWOO pozdrawiam znów moja odp : Pierwszy raz spotkałem się z tak niepoważnym i śmiesznym sprzedawcą...... Co obraziłeś/aś się na mnie ? I co już mi nic nie sprzedasz? Pytam za co? że nie zaakceptowałem przesadzonej ceny za kawałek rurki? Widocznie była za wysoka, skoro znalazłem to samo za 10 zł bez jakiegokolwiek targowania.... widać, że nie zależy Ci na sprzedaży....... nie rozumiem stwierdzenia DYMNY POSIADACZ DAEWOO...... można teraz po polsku? P.S. Skoro Ci nie zależy na sprzedaży to może chcesz odpowiednią reklamę w klubie espero? Pozdrawiam Paweł teraz spicefrog: witam nie obraziłem sie nie jestem śmieszną osobą tylko ty jesteś śmieszny natrętny i bezczelny w tym momencie, cz nie rozumiesz stwierdzenia że NIC JUZ U MNIE NIE KUPISZ ! tylko jezeli moja cena za rure ci nie odpowiada to za rezonator powietrza też nie bedzie ci odpowiadać więc proponuje ci kupić i szukać od kogoś innego, a proponuje też udać sie do serwisu (tam usłyszysz cene nowej części)i zmądrzeć wtedy możesz szukać żebyś wiedział że zapłata za 50% ceny za część używana to standard, a nie 10% bo to już jest lekkie przegięcie PS. i tak przy okazji pisz co chcesz jest wolność słowa i pisz sobie gdzie chcesz POzdrawiam i już nie pisz do mnie więcej bo szkoda mi polemizować z osobą tak bezdennie głupią i pusta w dodatku beszczelną, ani twoi koledzy z klubu DAEWOO napisałem odp. ale nie zapisałem w wysłanych.... jak chcecie to zrekonstruuje ale tak czy siak nie dostałem dalszej odpowiedzi od użytkownika spicefrog...
co ciekawe napisałem też zapytanie do użytkownika ahonoratka1 klikkk zadałem dokładnie to samo pytanie i dostałem odp że ma za 49 zł.... odpisałem dokładnie tak samo jak spicefrogowi i otrzymałem taką oto odp: skoro jest cena za duza jak dla pana to bardzo prosze nie zawaracac mi gitary pozdrawiam ania p.s. jak pan zmadrzeje to prosze wtedy sie odezwac do mnie a teraz porównajcie sobie obydwu userów.... mają to samo na aukcjach... poczytajcie też stronę "o mnie" u drugiego sprzedawcy czyli ahonoratka1 to tyle refleksji na tą noc....
[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-06-06 02:02:46 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-06-06 07:14:12 Z ciekawości to ile ta nówka rułka w sklepie kosztuje? |
![]() mifi Klubowy Weteran było ESPERO 1,5 Warszawa | 2006-06-06 07:16:01 Niepełnosprawni umyslowo- pełnosprawni na allegro
|
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-06 07:38:59 Możliwe,że to jedna osoba.Styl wypowiedzi jest taki sam czyli chamowaty i obraźliwy.Ciekawe,że miasto jest to samo i te same zdjęcia po róznymi aukcjami.
OT-a nie ma takiej rurki na szrotach??????? |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-06 07:56:58 Ten gosterk jest naprawdę śmieszny
Popatrzcie ile chce za samą ramkę licznika (bez przycisków) Ramka za 79zł |
yankie byl... Olkusz | 2006-06-06 08:31:16
rotfl coz za podejscie do tematu- ale Kolber narozrabiales
A tak na powaznie to takich trzeba eliminowac |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-06 08:47:53
Niezmiernie rzadko (na szczęście!!) spotyka się aż takich buców!! ...przecie to zaprzeczenie wszystkich zasad handlu i handlowania!
Jestem za likwidacją ...nawet bym się poświęcił i dół wykopał ...tyle, że to od nas za daleko ...a "takiemu czemuś" nawet 0,5 literka LPG bym nie poświęcił.. nie warto |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2006-06-06 08:48:14 I co gość myśli, że jak jest w necie to jest bezkarny????
Łatwo można go znaleźć, zlokalizować a potem albo natłuc albo skierować sprawę do prokuratury. Gówniarz z tego "sprzedawcy". |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-06-06 08:55:22
Dożywocie mu wlepią od razu... nie bądź śmieszna! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-06-06 09:09:17
Bejzbolem gostka, bejzbolem !!!!!! ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-06-06 09:33:19
|
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2006-06-06 09:43:51 Sprzedawałem jakiś czas temu TO i dostałem maila - dokładnie nie pamiętam ale było to coś w stylu "dam panu 40" z zachowaniem pisowni i całej rozciągłości maila Odpisałem że za tyle nie sprzedam i równiez poprosiłem żeby nie licytował bo tak niepoważnym osobom (i w domyśle niekulturalnym) nie chcę nic sprzedawać. Usłuchał i więcj maili od nie go nie widzałem Nie wiem czy moje zachowanie było niekulturalne wiem że gdybym mu to sprzedał to pewnie szybko doczekałbym się jakiś pretensji i problemów może włacznie z negatywem. A co do używek z Espero to mam to samo jak szukam (cały czas) komutera do ABS-u. Łaskę robią że sprzedają. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-06 10:00:02
Ja dostałem negatywa.Facet wylicytował książkę przebijając wszystkich......... i cisza.Po iluś mailach i telefonach(!),gdzie facet zapewniał,że zapłaci wystawiłem mu negatywa.On też wystawił mi negatywa,z pretensjami,jak mogłem mu coś takiego zrobić,bo on taki rzetelny,uczciwy (inaczej). Kupa cfaniaczków i wodę spuścić .Zresztą Navi też maił przejścia z takim inteligentnym inaczej cfaniaczkiem z miodem w uszach
[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2006-06-06 10:02:21 ] |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-06-06 10:08:01 Kolber, jeżeli masz podstawy sądzić, że to "klon" to zgłoś naruszenie zasad. Zamkną mu konta szyciej niż się obejrzy. Z własnego doświadczenia wiem, że nie zalezy im na klientach.
Co do wystawiania negatywów - fakt. Kupowałem kiedyś wiatrak do klimy. Gość najpierw przysłał mi wiatrak od nuby, potem zwlekał z uznaniem reklamacji a na koniec przez ponad tydzie odsyłał pieniądze. Dostał negata, ale nie za to że sie pomylił tylko za olewanie klienta. Odpowiedział oczywiście tym samym, chociaż powinien położyć uszy po sobie i przeprosić. Ale cóż bydło było jest i będzie. |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-06 10:20:17
pewnie i są ale w mojej okolicy za dużo szrotów z espero nie ma.....
Na razie czekam na info od JACO w sprawie rurki, wiec zawiesiłem poszukiwania
Piotrek nie dowiadywałem się o nówkę, jak Jacuś nie znajdzie to wtedy popytam |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-06 10:28:03
No Jacek szuka tej rury już od roku |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-06 10:37:48
Napisałem właśnie krótkie streszczenie do administracji allegro |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-06 10:39:01
nie strasz |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-06-06 10:45:24 |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-06-06 11:06:38
czyli rozumiem, ze i tak sie nie załapie ??? |