TIS i EPC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z klubowiczów jest w stanie podesłać mi te programiki (albo udostępnić gdzieś w sieci w celu ściągnięcia) do Omegi B?

Bardzo by mi się przydały, bo zamierzam wszelkie awarie rozwiązywać sam

Z góry wielkie dzięki.

Zainstalowalem wreszcie EPC otrzymane od Resa na zlocie LOB IV w Sloku, dziala OK dla Omegi B, Agili itp

Dla starszych pojazdow (w tym Omegi A) owszem pokazuje wybrana liste pozycji, ale zawsze pojawia sie komunikat "nie mozna wyswietlic obrazu".

Zainstalowalem z opcja zapisu obu plyt na dysku, robilem proby wkladajac raz jedna raz druga plyte do napedu - nie pomaga.

Jak jest u Was?

podstawa zeby nie zmieniac mu folderu docelowego!! niech sie zainstaluje tam gdzie sam chce!!!

k....a u mnie też brak "obrazu" , Disel a u Ciebie obraz śmiga??

Cytat:
2003-10-14 07:04:57, disel pisze:
podstawa zeby nie zmieniac mu folderu docelowego!! niech sie zainstaluje tam gdzie sam chce!!!

Owszem zmienilem, bo mam system na G: i tam tez skierowalem instalcje. Ale kiedys mialem EPC zainstalowany na C: tam gdzie chcial i bylo to samo Res:

Ostry a tys z byk spadł, chcesz masz, powiedz kiedy i gdzie mam podjechac albo Ty podjedzisz, przywieź 4 płyty i masz.
No to sie zdenrwowalem tu masz kolegę w gdansku a walisz po sieci.
U mnie panowie chodzi wszystko dobrze byc może mam inna wersję bo otrzymałem ja od zaprzyjzionego mechanika.

Cytat:
2003-10-14 09:46:49, PiotrS pisze:
Ostry a tys z byk spadł, chcesz masz, powiedz kiedy i gdzie mam podjechac albo Ty podjedzisz, przywieź 4 płyty i masz.
No to sie zdenrwowalem tu masz kolegę w gdansku a walisz po sieci.
U mnie panowie chodzi wszystko dobrze byc może mam inna wersję bo otrzymałem ja od zaprzyjzionego mechanika.

Piotrze spokojnie. Zobacz ze Ostry pytal o to przed wiekami. Na pewno juz mu EPC nie jest potrzebny.

Powiedz lepiej dlaczego mowisz o 4 plytach, kiedy zawsze spotykalem EPC na dwoch. Moze tu jest pies*.... eee... moze w tym sek.

*moj pies zaglada mi tu przez ramie

Kurcze sorry jestem na "dużej" fazie nie dostrzeglem tego
Co do EPC to sa 2 plyty ale i tis 2 dwie płyty, razem "sztery"
Z tego co pamietam to epc wreczyłem w augustowie Dramarowi wiec on ma maja wersję. Mysle ze jeszcze jej nie zainstalował

1 podstawowa zasada : nie zmieniaj katalogów instalacji EPC !!!

bedzie wsio w pariatkie

hmm.... Piotr coś kręci ja mam TIS na 1 CD Prowo też i działa

Cytat:
Z tego co pamietam to epc wreczyłem w augustowie Dramarowi wiec on ma maja wersję.

ano mam... pisalem nawet po zlocie, ze jak ktos chce to wysle !!

Cytat:
Mysle ze jeszcze jej nie zainstalował

hehehe... lepiej juz nie mysl...

oswiadczam wszem i wobec, ze zainstalowalem.. komputer to dla mnie czarna magia ale jakos sobie poradziem !!

Cytat:
ano mam... pisalem nawet po zlocie, ze jak ktos chce to wysle !!

Ja CHCE

Cytat:
hmm.... Piotr coś kręci ja mam TIS na 1 CD Prowo też i działa

Cytat:

witam
ja miałem po dwie płytki do każdego programu i tak jak mówi disel nie można zmieniać katalogów docelowych
przy pierwszej instalacji pozmieniałemi i nie bylo obraków
teraz wszystko działa ok bez płytk po skopiowaniu na dysk

pozdrawiam
Sagittario

Cytat:
Ja CHCE

to wyslij adres na PRIV

Mysle Dramar, ze zrobiles to tej nocy
i sie nie znasz na kompach
i juz nie mysle tylko dzialam

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2003-10-14 12:33:09 ]

ludzie co to jest tis???
epc mam i dziala .....

mnie ktos z OKPu przyslal dwu plytowy tis na jednej pisze cd1 na drugiej cd2 ale sa identyczne i oczywiscie nic nie choodzi

disel
- mam cos co dziala - (TIS2000 2xcd i EPC 2xcd )
jak checesz:
moge wystawic images-y lub slij adres na priv

Pozdrawiam

Witam

czy ktoś ze Szczecina ma TISa?

DrA prześlij mi ten Epc (PiotraS) i dorzuć jeszcze TIS, z Poznania do Kalisza przesyłka powinna być w miarę tania bo to jedno województwo

adres chyba masz na privie

qrwa mój nie wyświetla obrazków

Hejka!

Znowu długa przerwa w moim nadawaniu

Ale niestety, mam taką pracę. I choć jestem informatykiem (administratorem sieci), dotęp do sieci mam w robocie non-stop, to nie mam czasu żeby codziennie śledzić co się dzieje na forum.

PiotrS - możemy się któregoś razu spotkać, pogadać w końcu mamy blisko, a EPC by mi się przydał, bo nie mam.

Jeśli chodzi o TIS'a to go zdobyłem, ale wierzcie mi, że od ponad miesiąca płytki leżą nie ruszone (tzn. nie zainstalowane)

Pozdr