Intieriesnyje snimki s Pieterburga

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rosjanie bywają sympatyczni

Milicija w Pieterburgu

Milicija w Orszy (Białoruś)

Typowy parking pod supermarketem

Żiguli made by Russia

Gniotsia nie Łamiotsia....byle do przodu

Bez opisu

Wbrew pozorom To nie jest zwykły autobus......(patrz zdjecie niżej)

Prokuratura Rosji ma czym jeździć

Gdyby ktoś potrzebował części to ta łada cały czas tam stoi

Łady, Łady, Łady............

120 km/h........milicja jednak czuwa

Fotki made by Agata Konin....Opracowanie: Zax i Agata

Fajna wycieczka! Widzę, że odwiedziłaś Królestwo Łady .
Aaaa... i fajny jest ten... eee... polski element na zdjęciu "bez opisu" . Że tez tak Cię Zaksiu puścił samą... pewnie wysłał Rutkowskiego za Tobą i zainstalował pluskwę w bucie

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2006-06-05 23:31:56 ]

to jest rzeczywiście Królestwo Łady a te fotki to tylko mały wycinek tego co tam było co drugi samochód to Łada, wszystkie modele i rodzaje.... Marek strasznie chciał pojechać, niestety praca mu na to nie pozwoliła... Ale mam nadzieję, że uda nam sie tam pojechać razem bo miasto jest cudowne no i te łady... a Rutkowski nie był na szczęście potrzebny

heh tutaj zawsze jak mijam jakąś łade to przystane, ocenie zlookam dookola a w rosji to bym chyba zwariował z nadmiaru tych samochodów
Ciekawe czy w tych milicyjnych sa wankle.

O jaaaaaaaaaaaaaaa

MU/UU,R CAHKT |~|ETEPd`YPS !

Nie ma bolca - jade tam w te wakacje - sprzedam sie najpierw

Cytat:
2006-06-06 00:03:45, Krzysztof-Fleszer pisze:
Nie ma bolca - jade tam w te wakacje - sprzedam sie najpierw

300zł w portwel i jestes panisko przez miecha tam

Cytat:
2006-06-06 00:05:19, arsen pisze:
300zł w portwel i jestes panisko przez miecha tam

Oj to chyba kompletnie nie znasz rosyjskiej rzeczywistości...najpierw trzeba sie tam dostac a to nie jest łatwe, nawet jak dostaniesz już wize (nie wszyscy dostają) to musisz okazać zameldowanie i przedstawić jeszcze pare dokumentów.
Za 300 zł to możesz sobie w Rosji kupić waciki a nie żyć jak panisko, więc troszke przesadziłeś....

Janisz ja też bym miał problem ze zwiedzaniem...bo wolałbym latać za Ładami Dobrze że Agata przynajmniej kilka fotek napstrykała
pzdr

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2006-06-06 09:40:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2006-06-06 09:41:32 ]

Cytat:
Oj to chyba kompletnie nie znasz rosyjskiej rzeczywistości...najpierw trzeba sie tam dostac a to nie jest łatwe, nawet jak dostaniesz już wize (nie wszyscy dostają) to musisz okazać zameldowanie i przedstawić jeszcze pare dokumentów.
Za 300 zł to możesz sobie w Rosji kupić waciki a nie żyć jak panisko, więc troszke przesadziłeś....

Zaxiu a z której ty choinki sie urwałes to chyba ty nie znasz rzeczywistosci.Ale jak bys pomieszkał na wschodzie szybko bys sie nauczył

Cytat:
2006-06-06 11:10:41, krzychuk pisze:
Zaxiu a z której ty choinki sie urwałes to chyba ty nie znasz rzeczywistosci.Ale jak bys pomieszkał na wschodzie szybko bys sie nauczył

Może i w Rosji jest bardzo tanio, w takim razie Petersburg jest wyjątkiem...... miasto jest nastawione na europejskich turystów i Japończyków....... i dla inostrancew wstępy sa wszędzie przynajmniej 4 razy droższe niż dla ruskich, jak nawet próbujesz udawać Rosjanina to jeśli ktoś cię przyłapie, że udajesz- kończy się wycieczka i potrafią wysadzić z autobusu... (marszrutki)... ceny jedzenia sa porównywalne jak w Polsce...... alkoholu - zależy od jakości...
...a na Białorusi faktycznie było tanio....

W Rosji nigdy nie byłem, ale na Ukrainie jestem przynajmniej raz w tygodniu. I z czystym sumieniem moge też nazważ to poństwo rajem dla Ładomaniaków. ceny są bajeczne w tamtym roku wybrałem się na małe wakacje w okolice Włodzimierza Wołyńskiego. Doba za domek w raz z wyżywieniem wychodziła około 30 grywien tj niecałe 20 zł.
Kupywałem też wiele częsci np. serwo +pompa hamulcowa + komplet przewodów to koszt równy 70 pln.