| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2006-06-23 19:35:17 Polecam panorame firm. Jest dzial o Galwanizeriach... |
Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2006-06-23 20:11:17 Ja jak dzwoniłem to pytałem o gwarancję jaką dają i w wiekszości uczciwie mówili że "dokoracyjnie nie technicznie" ale w paru zakładach nawet dawali X czasu gwarancji... |
Janek_125p Miłośnik FSO Fiat 125P Pavulon Team :D | 2006-06-23 20:19:15 Ehh po naszej stronie Wisły jest dupa z tym. Są 3 albo 4 Galwanizerie. Odradzam Falenice ( tam są dwie) i spieprzyli wszystko co im dałem .A jak cos zrobili dobrze to przyszła zima i spod chromu zaczeła wychodzić rdza. Wiec to kpina. A w pozostałych dwóch tylko hurt. ;] |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2006-06-23 20:40:20 bo żeby dobrze pokryćtrzeba najpierw odpowiednio w kwasie wytrawić itp. a jak ktoś robi na odwal się to tak wychodzi
|
Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2006-06-23 22:51:07 W Polsce jak daję coś do chromowania, to jest to tylko i wyłącznie na handel. Dla siebie nic nie chromuję, bo to KPINA ! ! ! |
danon Miłośnik FSO Škoda 110L michałowo grabinowo | 2006-06-24 10:41:46 galwanizerie na ulicy Liwskiej sobie ludzie chwalą.
Ale tak jak powiedziła Kajtek, w Polsce raczej się nie chromuje, a jeżeli już to najpierw znajdź zakład który dobrze tobie wytrwi powierzchnie. O Pabianickiej też słyszałem pozytywne opinie, tylko już nie pamiętem na kogo trzeba trafić bo tam jest ojciec i syn. |
danon Miłośnik FSO Škoda 110L michałowo grabinowo | 2006-06-24 11:28:59 Tak wytrawią Ci, ale w zależności od tego jak im będzie się chciało potem z powierzchnią wytrawioną obchodzić takie będą efekty później... Dlatego ja myślałem żeby swoje materiały wytrawić raz, i wytrawione zawieźć jeszcze raz do trawienia i chromowania.
Rzecz jasna mogę się mylić, ale o ty dowiem się za jakiś czas jak mi popęka lub nie chrom... |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-06-24 12:52:40 Stary, odpuść sobie, poszukaj dobrej galwnizerni w Czechach. Nie dość że z przesyłką wyjdzie Cie taniej niż w polskich pożal sie boże "galwanizerniach" to jeszcze bedzie miał powłoke zgodną z prawidłami sztuki. |