Nowe modifikacje :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Co sadzicie o nowych zmianach w moim essim??
Lustereczka m3
nowe progi
przerobione podświetlanie zegarów
zamierzam autko pomalować na czarny metalik ale dopiero po zakończeniu wszystkich przeróbek ) prosze o opinie pozdro
[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/6321/bok2dv.th.jpg">[/IMG]
[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/2954/lusterka5sx.th.jpg">[/IMG]
[IMG]http://img486.imageshack.us/img486/203/podwietlanie2jd.th.jpg">[/IMG]

[ wiadomość edytowana przez: Matys318 dnia 2006-06-09 15:11:54 ]

hmm wiec za duzo to na tych fotkach nie widac
ale z tego co widze to ladna kamizelka na siedzeniu kierowcy

a tak serio to troche wysoko stoi, pozatym nie przekonuja mnie te lusterka, halogeny tez nie do konca tu pasuja.

Mysle ze jakies alu zamiast kolpakow i bedzie git
podswietlenie spoko, jak lubisz na niebiesko

generalnie nie przejmuj sie moja opinia ale pisze co widze i co uwazam

wiem cos wlasnie z fotkami jest nie tak mialybyć 600x800 ale cos nie wyszło ;(( co do gleby to juz jedzie z niemiec zderzak bedzie inny RS tyl juz przerabiam powoli z biegiem czasu wrzuce na forum jak ida postępy pozdro

DZIĘKUJE ))

Z tymi progami to sie troszku zagalopowales...
Pytasz o opinie... To ja mowie tak: sciagaj progi bo sa tragiczne.

niezła terenówa

masz fotę przedniego zderzaka?

Poszukuje właśnie takich lustereczek , podaj (podajcie) mi namiary...

Progi mi się nie podobają, o lusterkach już nawet nie wspomnę. Kołpaki z foki też nie pasują do esa. Reszta ok

Z tymi progami jest dobrym kandydatem do WT

oooo.. Wogole to zauwazylem ze masz fotki w profilu..
Dlaczego sciagles orginalne progi? BYlo ladnie z tamtymi.
Ale widze ze duzo pracy przed Toba, pierwsze to zaloz spowrotem orginalne progi i zlikwiduj bad looka, jak chcesz bad look to zaloz maske od rs'a z garbami i zrob lekkiego bad looka.. Ale na milosc Boska nie na masce od mk6 bo jest kabaret...
Na temat zderzaka sie nie wypowiem bo mowisz ze juz bedzie od rsa to fajnie.
No ale to jest tylko moje zdanie.

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2006-06-09 15:57:29 ]

dokładka tylnego zderzaka by się zdała...

Ja mysle ze podstawa przed zamontowaniem progów sa alusy bo tak to jakos dziwnie wyglada i tego tutaj najbardziej brakuje.No wlasnie a co z oryginalnymi progami z profilu?

Moim zdaniem zamieniłeś bardzo ładne progi na niezbyt ładne progi .
Takie lusterka nigdy mi się nie podobały, ale tutaj zdania pewnie będą podzielone.
O kołpakach nie będe pisał bo nie ma o czym. Jeśli już to alussy i tyle.
Gleba jak powiedziałeś będzie.
Badlook porażka.

Jakbyś jeszcze prosił o opinie to wal jak w dym .

Chyba troszeczkę nie w tą strone poszedłeś z tymi przeróbkami.

wiec tak: zderzak bedzie od rs-a a z tamtymi progami to poprostu była zima się troche połamały tzn dwa obroty i krawężnik itd moje o zawieszeniu nie wspominam. Postanowiłem zmienić wszystko ale to z czasem wiadomo koszty :/ plan na przyszłość to ten zderzak przód, tył już robie dokładke, zawieszenie jedzie z niemiec oczywiscie bedzie autko bez listw, czysta klapa jest, maska mi sie podoba (lepiej bedzie pasowała pod zdrzak Rs. Fele będą. no i te malowanie czarny metalik. Ciemne szybki wszystkie mam. Zobaczycie efekt koncowy ) a tez zderzak pród wiem tragedia z tymi halogenami ale bedzie inny
Co do lusterek to www.allegro.pl lub giełda
wiem ze narazie to nic szczególnego ale .... poczekajcie jakis czas

tak wygląda tył usówam listwe i mam male dokładki na zderzak i rejestracje daje niżej. (co do naklejki na zderzaku była już jak kupiłem auto już jej nie bedzie )

Progi proponuję włóż poprzednie.
Co reszty to jak dla mnie OK.

Przecież pisał, że stare są połamane, czytajcie trochę
Ale moim zdaniem, te progi to porażka, już o wiele lepiej wyglądałoby to wogóle bez progów.

A co powiecie na te małe dokładki niby nic a jednak coś jestem w trakcie przerabiania zderzaka, usówam listwe i miejsca na podświetlanie

Dokładeczki są wporządku. Zresztą chyba takie same jak oryginalne. Obniżą zderzak.
Bez tej listwy w zderzaku też lepiej wygląda.
Natomiast ta tablica rejestracyjna, tak nisko nie zabardzo mi się widzi.