UWAGI NA TEMAT POSTÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie przeglądam różne posty i z przykrością muszę stwierdzić,że chyba koledzy klubowi są cholernie pazerni na wiedzę. Ktoś pisze posta: Pomocy popsuło mi się i to.No to sypią się domysły mniej lub bardzie celne co mogło się spieprzyć.
Mogę rzucić dwa skrajne przykłady:
Kolego Yaco poprosił o pomoc-jak naprawił po prostu napisał co było.Pomogło to na tyle, że może ktoś skorzysta w przyszłości.
Kolega Iampinki helpował n/t klamki.I nic nie napisał co zrobił.Czy rzeźbił w esperackich,czy kupił nową,albo założyło od opela.Więc nie wiadomo nawet,co warto zrobić.
Dochodzę do wniosku,że szkoda tracić czas na szukanie w katalogach,dzwonić do znajomych itp.
I tak każdy ma każdego w DUPIE
To było moje 3 grosze,do i tak skurwiałej atmosfery w klubie

Uwaga słuszna, forma nie.

Zrobmy ankiete - Krolik zostaje, czy wypada

piotr'ek za królika

Wyniki najbliższych wyborów moda.
JACO wypada, piotr'ek i klólik wchodzą na stanowisko.

Cytat:
2006-06-26 06:59:23, piotr_ek pisze:
Wyniki najbliższych wyborów moda. JACO wypada, piotr'ek i klólik wchodzą na stanowisko.

Prorok jaki czy co

Jest w tym dużo prawdy - niestety

Jeden "upierdliwy" ciągle odsyła do wyszukiwarki lub google
Ale cóż nam to da, skoro znajdziemy dziesiątki postów, ale ani jeden bez odpowiedzi "jak to zrobić", "czym naprawić"
Jeżeli ktoś zakłada posta z jakimś problemem i ten problem likwiduje to niech napisze w jaki sposób to rozwiązał
Wtedy będzie można śmiało wertować nasze "skromne" archiwum w poszukiwaniu wiedzy.
Wówczas będziemy wiedzieli, że Nasza Brać Klubowa do czegoś się przyda, że można na nią liczyć
że jest jak brat (siostra) lub najlepszy(a) kolega(koleżanka)
a nie tylko żeby nas ośmieszyć, zbłaźnić lub całkiem wyśmiać