Zdjęcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z tym, że na forum mało sie dzieje więc postanowiłem założyć ten temacik. Zamieszczajcie tu zdjęcia fiatów 131 jakie znajdziecie mogą być przeróbki, wersje rajdowe itd.itp. Oto kilka zdjęć na dobry początek :

I jeszcze troszke udziwnień :Policaj
Pick-Up
Ambulans
taxi-diplomatic
dostojny diplomatic
mała ciekawostka

Z cieakwostek- w tegorocznej edycji Historic Monte carlo(właśnie się odbywa)- jedzie tez fiat 131 abarth-przed chwilą przegladałęm klasyfikację po czterech etapach - jak na razie są na 20miejscu
Niedługo pewnie będa fotki z tego rajduNa razie - taka fotka z 1976

Tak ja pisałem wcześniej - na stronie Historic monte carlo można już obejrzeć fotki z tegorocznej edycji tego rajdu- startowały same rarytasy , a wsród nich oczywiście f 131 abarth!
Polecam galerię , na któej znajdziecie też fiata 131 w akcji

Historic monte carlo 2004

[ wiadomość edytowana przez: pawel_krakow dnia 2004-02-08 19:18:28 ]

Żeby był jakiś ruch tutaj....

Wersja jednooka

Poznajecie toto po prawej?

Piękne piękne

[ wiadomość edytowana przez: karrol dnia 2004-11-20 12:43:21 ]

Żeby był jakis ruch, chciałbym zapodać fotki ale nie wiem za bardzo jak to zrobić Pomorzecie?

Jak zwykle możesz liczyc na mnie pisz co chcesz wiedzieć

Sory insekt ze to tak dlugo trwa ale jestem baaardzo daleko, jak wroce do kraju to poprostu podrzuce ci fotki

a cy fotky od 132 mogum byc???

Quattro foty 132 też mogą być w końcu też jest to klub fiata 131 132 i argenta więc jeśli chcesz jakieś fotki zamieścić to nie ma żadnych przeciwskazań.
karrol coś te twoje foty dojść nie mogą, możesz podesłać kiedy bedziesz miał czas i ochote zawsze zamieszcze
POZDRO

Najładniejszy jaki widziałem.

http://img422.imageshack.us/my.php?image=131ab3ce5.jpg

Image Hosted by ImageShack.us

I jeszcze jedna. Auto robi wrazenie, stało pod stadionem Legii,
nie przestawiłem obiektywu z macro i niestety wyszło tak: