Kreciołek - Olkusz 18 czerwiec 2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak mysle ze mozna by zorganizowac co? 18 czerwca to odległa data wiec jest duzo czasu na zastanowienie sie godzina do ustalenia ale mysle ze tak jak ostatnio ok 10-11 na miejscu...
wiec jacys chetni ?

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-05-29 12:25:49 ]

Wez pod uwage, ze to dlugi weekend, wiece wiele osob, jak np ja , moze planowac jakis wyjazd wtedy

18 moze byc, 17-ego jest kryterium w Miedzianej Górze, to w drodze powrotnej moge zachaczyc o Olkusz

chetnie ale nie wiem wlsnie czy nie wyjade gdies na ten dlugi weekend

to jest dlugi weekend?? :O to ja nie wiedzialem heh to zobaczymy ilu chetnych bedzie najwyzej zmienimy date o tydzien...

wez pod uwage ze w olkuszu nie ma juz po czym jezdzic...szuter odkurzony i nie wiadomo czy nie zamkna tego terenu...

16-18 jest zlot w hradec kralowe wiec ja na 18 napewno sie nie wyrobie
a co do olkusza, to skad konrad masz takie info?

szuter jest odkurzony bo rallyman tam byl i zostal goly beton, a co do zamkniecia to wysuwam takie przypuszczenie na podstawie faktow

no ok tylko powiedz mi po co ktos mialby odkurzac tamten teren, troche to bez sensu

no to wez sie zapytaj kolesi ktorzy go odkurzyli...

a zamiatali czy mieli takie odkurzacze samochodowe :

mozna jechac zobaczyc sie okaze co tam jest jak by ktos zrobil foto pogladowe..

nie ma tyle szutru jak ostatnio-ktos sie wkurzyl(moze wlasciciel) i w wiekszym % jest beton i asfalt...chyba ze wiatr byl i tak porobil za budynkiem-tam gdzie grilla robilismy, jest tylko szuterek, natomiast tam gdzie jest slalom miedzy oponkami-kapa
Moznma wskoczyc i zobaczyc co tam sie dzieje teraz

po mocnym deszczu zawsze tak tam jest...

no to luz wiec jedziemy mam nadzieje ze uda mi sie zawias zrobic do tej pory hehe.. ;]

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-05-29 14:46:06 ]

Up

moze cus w sobote

moze byc i sobota ;]

jha sie nie moge wypowiedziec w tak daleka przyszlosc. na razie nie wiem nic. pozdro

kombinujcie z niedziela to i ja wpadne w soboty pracuje niestety