[s] radio SONY MDX-C5970R

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam jak w temacie, to jest radyjko na plytki MINI CD.
Wyjete z zachodniego autka, fotki jutro ;p
cena: 200zł

Cytat:
2006-07-04 00:05:56, qrdesz pisze:
Wyjete z zachodniego autka, fotki jutro ;p cena: 200zł

a kable w autku uciete i szyba wybita?

aa niee
autko przywiózł znajomy, i takie bylo w aucie, a szyba cala i kable tez po chrześcijansku wypięte hehe

Przykro mi ale to radio jest na Minidiski a nie na jakieś MINI CD to po pierwsze a po drugie mozna takie radio spokojenie za 120-150 PLN kupić

spoko,
nikt Ci nie kaze kupowac jak znajdziesz taniej,
a w sumie to albo jestem głupi albo co, bo jakos nie widze róznicy miedzy MINI DISCiem a MINI CD jak mozesz to mi wyjasnij
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: qrdesz dnia 2006-07-04 10:27:23 ]

Cytat:
2006-07-04 10:21:47, qrdesz pisze:
spoko, nikt Ci nie kaze kupowac jak znajdziesz taniej, a w sumie to albo jestem głupi albo co, bo jakos nie widze róznicy miedzy MINI DISCiem a MINI CD jak mozesz to mi wyjasnij pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: qrdesz dnia 2006-07-04 10:27:23 ]

mini cd to płytka cd tylko ze sporo pomniejszona i mozna ja odtwazac w kazdym radiu na płyty kompaktowe a mini disk to takie jakby dyskietki w ktorych znajduje malutka płytka pojemnosc takiego mini dysku jest praktycznie taka sama jak zwykłej płyty cd no chyba ze masz MD/LP to tam juz wchodzi sporo wiecej chyba teraz juz wiesz mniej wiecej o co biega

no tak nie dokonca, mini cd to naped optyczny a minidisc to magneto-optyczny )

btw mialem kiedys takie radio w malcu, sprawowalo sie rewelacyjnie ale musisz miec albo md walkmana albo stacjonarna nagrywarke md bo inaczej to sobie nie nagrasz nic, md sa o tyle fajne ze to jest naped RW no i nie ma bata nawet na najwiekszych dziurach nie przeskoczy

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2006-07-04 20:23:43 ]

Cytat:
2006-07-04 20:22:29, owz pisze:
no tak nie dokonca, mini cd to naped optyczny a minidisc to magneto-optyczny ) btw mialem kiedys takie radio w malcu, sprawowalo sie rewelacyjnie ale musisz miec albo md walkmana albo stacjonarna nagrywarke md bo inaczej to sobie nie nagrasz nic, md sa o tyle fajne ze to jest naped RW no i nie ma bata nawet na najwiekszych dziurach nie przeskoczy [ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2006-07-04 20:23:43 ]

z tego co pamietam szło tez wielokrotnie nagrywac

aha to takie klocki
to niewiedzialem