Rajd Polski - Mikołajki 10-11 czerwiec. kto jedzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
yo w aucie sa 3 wolne miejsca, jedziemy w nocy z piatku na sobote i wracamy w niedziele wieczorem, kto sie dolacza do furjus wyprawy? (jadziemy z torunia i wracamy do torunia)

Ja prawdopodobnie bede gdzies na odcinku jako Grupa Zabezpieczenia Łączności... jak co roku z resztą

Moja pomarańczka z wielkim batem na dachu

To mam pytanko zwiazane z rajdem: gdzie mozna znalezc mapki???

miejscowi: bizer, rejs_bi, sajmon i inni odzywac siem

opcja godna przemyslenia

mmost
nie ma jeszcze mapek , mają być podane na oficjalnej stronie pare dni przed rajdem www.rajdpolski.pl

ja jadę z Lublina w piątek w nocy , wracam w niedzielę

Ale rozumiem że jak w zeszłym roku jako furious zabezpieczenie jakoś czy jak? Bo freebie wycieczka z żarciem plus jeszcze troche grosza do łapki to jak najbardziej, inaczej raczej kiepsko...

no to kto jadzie? w 5 osob jak siem na benke zlozym to nie bendzie dooozo. skrzynka komando i najsampszut no wpisywac siem

ja nie pije wiec w tym roku mnie nie bedzie

jakby byla opcja taka jak w tamtym roku to ja chetnie. ale jak tym razem holek bedzie blokowal to plenerem go bedziemy wyprzedzac

No własnie, czy jest opcja na taką opcje jak w zeszłym roku? AT nie wystawia delegacji do zabezpieczania odcinków tym razem? Bo Zoltar tu o jakimś składaniu sie na bene pisze a ja na chleb nie mam

Ten teges, nie żebym był natrętny ale jak w końcu z tym wyjazdem? Jest opcja na pozytywną finansowo wersje czy nie tym razem? Bo chyba sie sprawdziliśmy w zeszłym roku, co nie?

no to holek daleko nie ujechał

Dzwon ??

Załoga nr 4 stoi na trasie - problemy z samochodem
Załoga nr 4 - samochód się pali, załoga OK

Cytat:
2006-06-10 10:18:54, Peyyoo125 pisze:
Dzwon ??

subaru sie spaliło na os1

Daj ktoś sznura do radia rajdowego...

Kij Wam w oko, sam se znalazłem . >> KLIK <<
Odświeżyłem sobie kultowe hity RR, co się okazalo ponoć ktoś sobie przed zamknięciem jakiegoś odcinka przejechał się na nim, nie podali kto upalał ale ponoć som fotki .
Co jeszcze słysze? Redaktorzy RR są na odcinkach dzięki Fiat Auto Poland, producentowi Fiata Pandy 4x4 - ja proponuje żeby po przejeździe rajdówek pojechali tam gdzie sie w zeszłym roku Star wojaków zakopał .

ps. Zoltar, kiedy dostaniemy NO-EDIT z 62.RP?? . Evil, pamiętasz jak pojechaliśmy nielegala i za szczytem nasze zabezpieczenie w szoku uciekało ze środka drogi?
ps2. Hołka Subi po awarii ma wypaloną dziure w masce, ponoć silnik widać .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-06-10 13:45:16 ]

Cytat:
2006-06-10 10:25:49, ZoLt4R pisze:
subaru sie spaliło na os1

nie pojechałes? ja miałem jechać, mam w sumie blisko, ale pracowałem do 14 a i neidługo na grillllla także sedes:/

Zoltar, a może tak Padeke pomalować:

A w ogóle to Viva Italia - Grande Punto nieźle daje rade

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-06-10 15:59:54 ]

A czemu ten punciak ma przy num. startowym litere N ,nie jest to czasem A grupa