Jak sie komuś nudzi - spotkanko i wrazenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to z kopnikiem ugadalem sie na tesco o 22, taki maly baunce

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-07-05 23:19:18 ]

Heh fajnei było.
Podjechałem na Tesco a tu nikogo i dzwonie do mary.
Podjechał z piskiem bo spotkanei na Centrum.
Popalił gume i sholowalismy mu auto bo przegub zrobił efektownie papa.
Kopnik pokazał jak działa elektornika w Hondzie odpalajac pare minut honde - wkoncu odpaliła jakos.
Mi Synchronizator dwójki zrobił juz prawie całkiem papa bo wyskakuje.
Na sam koniec w czasie POM u Burger miał Bum z mateuszem od jetty i stoją teraz iczekaja chyba na pały bo troche sie popiesciły auta.
W fordzie lekko wgiete tylne nadkole a w vw zderzak , nadkole , troche pasa ...
Fajne te pomy .

no lepiej niz czu tego bym nie opisał

I jedź tu z takimi na miasto..
To kiedy nastepna jazda??

w niedziele o 19,30 na petro
20,00 las , a pozneij rozbijanie sie samochodami po miescie
mnie nie bedzie

kiedy spotkanko ja bede w poniedzialek pozdr.

To zes Marus ustalil Przyjechalo 5 samochodow, ze 3 sie scignely i tyle, stwierdzilismy, ze nawet policja juz nie ma ochoty przyjezdzac Kiedy ta, droge otwieraja i skonczy sie zenujaca era streetow?
Mam nadzieje, ze sie postarasz i jako nowy wodz zrobisz jakies niezapomniane spotkanie, moze by tak cos podpalic w centrum miasta ??

Jak docenicie moje intencje to poswiece ritmolota. Mozna go spalic I tak nie jezdzi

Cytat:
2006-07-10 20:07:23, tomeQ_ pisze:
To zes Marus ustalil Przyjechalo 5 samochodow, ze 3 sie scignely i tyle, stwierdzilismy, ze nawet policja juz nie ma ochoty przyjezdzac Kiedy ta, droge otwieraja i skonczy sie zenujaca era streetow? Mam nadzieje, ze sie postarasz i jako nowy wodz zrobisz jakies niezapomniane spotkanie, moze by tak cos podpalic w centrum miasta ??

mnie juz nie ma na streetach, teraz inni to robia, czy dobrze to nie wiem ale wiem jedno ze nie robi sie streeta podczas finalowego meczu mistrzostw swiata

tak dla jasnosci to ktoś mnie poprosił żebym rzucił info