| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2006-06-23 22:59:53 witam, mam mozliwosc zmiany pracy z mechanika na przedstawiciela handlowego jestem mlody i ambitny,ale czy to zastapi brak doswiadczenia na takim satnowisku?? moze ktos z Was pracuje/pracowal jako PH? doradzicie cos? |
mmost F&F Wolny Słuchacz :) malec Gdynia | 2006-06-24 09:49:34 Czlowieku mimo mojich sporych ambicji zawodowych to jako mechanikiem moglbym pracowac, ale jako przedstawiciel handlowy NIGDY! |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2006-06-24 11:18:40 praca jak praca , poprostu nie wszyscy się nadają... |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-06-24 11:32:58 znam takich, co nie narzekaja i maja pieniadze. ale znam tez takich, co "maja dosc tego syfu" i chca sie wyrwac przy pierwszej okazji. |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2006-06-24 13:22:08
ta jakby Ci dali 1800 + premia na poczatek, nowy samochod ktorym mozesz sobie jezdzic za darmo , telefon z ktorego masz do wygadania na miesiac 500 zl i jeszcze od pyty piwa za darmo do wypicia(albo czegos innego w zaleznosci jaka firma) to bys powiedzial pierdziele wole isc do smaru.... |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2006-06-24 14:05:26 w firmie w krtorej pracuje(alfa romeo/fiat) nieczego nie osiagne a ludzie ktorzy sa nademna doprowadzaja mnie do furii... zrazilem sie do zawodu mechanika(wymieniacza) i chce sprobowac czegos innego.NIezmiania to faktu ze kocham samochody i uwielbiam przy nich dlubac bo to moja pasja,ale chyba bardziej pasuje mi to jako hobby niz jako praca na caly etat. Chyba jednak zaryzykuje i troche pohandluje,moze spodaoba mi sie to...
pozdrawiam |