Dobry warsztat poszukiwany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Poszukuje godnego polecenia warsztatu ze skanerem i fachmamów od gazu z analizatorem spalin (bo jednak nie wszyscy go mają) w Warszawie
Z góry dziękuję

A po co gazownikowi analizator gazu?? Instalację ustawiasz pod komputer, a nie pod spaliny.
Dobry mechanik to oczywiście pan Sławek.
Ja ze swojej strony moge polecić jeszcze Krzysztofa Łojewskiego z Piaseczna. Co prawda nie lubi Daewoo, ale to mu nie przeszkadza robic dobrą robotę za dobrą cenę

Gazownika mam prywatnego: regulacje, regeneracje. NApewno Bedini, ale inne instalki pewnie też wchodzą w grę. Miejsce regulacji Ursynów lub Piaseczno.
Jak zechcesz wypróbowac to daj na priv, a podam namiary na gazownika.

Gość z Piaseczna:
Kris Auto Serwis
Krzysztof Łojewski
Piaseczno
ul. Orzeszkowej 60
tel. 022/7569534

Cytat:
2006-06-22 09:49:57, Krzysiek-Diackon pisze:
A po co gazownikowi analizator gazu?? Instalację ustawiasz pod komputer, a nie pod spaliny.

Ale ja mam z gazem żeźbe na kółkach komp mi chyba niedziała tak podejrzewam bo niedziała równierz krokowy i mam założroną srube takze niejest ciekawie
A z tego co wiem to P Sławek niema skanera a potrzebuje usunac błędy ABS bo cewki niebawem sobie zmienie
No cóż pozosteje mi MPT

Jeśli się nie mylę, to błędy skasujesz odłączając aku, skorzystaj z wyszukiwarki ...
Na początek zczytaj błędy (wyszukiwarka), zobaczymy czy komp lpg działa, czy nie. Ciekaw jestem jak emulator.

Cytat:
2006-06-22 18:12:13, Krzysiek-Diackon pisze:
Jeśli się nie mylę, to błędy skasujesz odłączając aku, skorzystaj z wyszukiwarki ... Na początek zczytaj błędy (wyszukiwarka), zobaczymy czy komp lpg działa, czy nie. Ciekaw jestem jak emulator.

W/g wyszukiwarki to nie skasuje błędów ABS odłączając aku
a błędy zaraz sobie zczytam