| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2006-06-21 18:50:21 Witam
Poszukuje godnego polecenia warsztatu ze skanerem i fachmamów od gazu z analizatorem spalin (bo jednak nie wszyscy go mają) w Warszawie Z góry dziękuję |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2006-06-22 09:49:57 A po co gazownikowi analizator gazu?? Instalację ustawiasz pod komputer, a nie pod spaliny.
Dobry mechanik to oczywiście pan Sławek. Ja ze swojej strony moge polecić jeszcze Krzysztofa Łojewskiego z Piaseczna. Co prawda nie lubi Daewoo, ale to mu nie przeszkadza robic dobrą robotę za dobrą cenę
Gazownika mam prywatnego: regulacje, regeneracje. NApewno Bedini, ale inne instalki pewnie też wchodzą w grę. Miejsce regulacji Ursynów lub Piaseczno. Jak zechcesz wypróbowac to daj na priv, a podam namiary na gazownika. Gość z Piaseczna: Kris Auto Serwis Krzysztof Łojewski Piaseczno ul. Orzeszkowej 60 tel. 022/7569534 |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2006-06-22 16:57:22
Ale ja mam z gazem żeźbe na kółkach komp mi chyba niedziała tak podejrzewam bo niedziała równierz krokowy i mam założroną srube takze niejest ciekawie A z tego co wiem to P Sławek niema skanera a potrzebuje usunac błędy ABS bo cewki niebawem sobie zmienie No cóż pozosteje mi MPT |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2006-06-22 18:12:13 Jeśli się nie mylę, to błędy skasujesz odłączając aku, skorzystaj z wyszukiwarki ...
Na początek zczytaj błędy (wyszukiwarka), zobaczymy czy komp lpg działa, czy nie. Ciekaw jestem jak emulator. |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2006-06-23 18:58:46
W/g wyszukiwarki to nie skasuje błędów ABS odłączając aku a błędy zaraz sobie zczytam |