WAWA Bródno lub Targówek - gdzie polecany servis klimy ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule, z góry dzięki za podpowiedź, dziś chce załatwić klimę i nie mam czasu szukać.

Na bródnie / targówku to nie znam, ale jak masz czas to przy dworcu zachodnim jest dobry serwis.
Jadąc od strony bródna trasą AK, trzeba na rondzie zawrócić. I jadąc w kierunku bródna za tunelem pierwsza uliczka po prawej jest warszata mechanika/blacharka klima.

Maly

dzięki za info, trochę przerażają mnie korki bez klimy

Bylem tam przed chwila w tej samej sprawie. Chca za sprawdzenie + napelnienie 200 zl z tym ze dopiero czas maja w piatek. Tuz za nimi jest zaklad w ktorym chca 250 zl, ale wyglada ze chyba maja wiecej czasu.

Może nie na Bródnie, ale blisko na Białołęce przy ul. Kowalczyka. Firma nazywa sie Renifer. Szybko tanio i solidnie. Jak poczekasz do wieczorka to dam Ci dokładne namiary.

Znalazłem teraz. Renifer, W-wa, ul.Krzyżówki 5 tel 0502 057 762, 022 664 98 59, 0502 057 761.

[ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2006-06-21 15:08:30 ]

ok Dzięki. Dzwoniłem, wybiorę się na Krzyżówki ( wjazd od Kowalczyka ) tak mi powiedział )

Mam nadzieję że wytłumaczył Ci jak dojechać. To straszne zadupie jest i mozna nie trafić

Cytat:
2006-06-21 15:06:05, kuba pisze:
Renifer, W-wa, ul.Krzyżówki 5

FOTOMAP

Lub warsztat w Ząbkach - wjazd od Radzymińskiej w ulicę Bystrą i potem ul.Batorego zaprowadzi do warsztatu. Też blisko Bródna

Cześć,
polecam na Radzymińskiej chyba nr 206.
bardzo fachowo i znają się jak mało kto.

pzdr
rasek

Cytat:
2006-06-23 12:58:42, rasek pisze:
Cześć, polecam na Radzymińskiej chyba nr 206. bardzo fachowo i znają się jak mało kto. pzdr rasek

Jedno bardzo fachowo zrobią a drugie bardzo fachowo spier......