Rozmiar felgi ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może mi ktoś napisac czy na taką felgę 14" 4X108 ET36 14H2 założe opony 175/65/R14" ? Z góry dzięki za pomoc.

nie podałeś jednej podstawowej cyferki..jaka jest szerokość tej felgi...ale nie podejrzewam że 9 cali czy więcej ;D.. więc spokojnie możesz zkaładac.

Niestety nie mam informacji na temat szerokości, tylko to co napisałem. A jeśli uzyskam taką informacje to jaka max. szerokość do opony 175 ?

Cytat:
2006-07-22 20:08:57, jerico pisze:
Niestety nie mam informacji na temat szerokości, tylko to co napisałem. A jeśli uzyskam taką informacje to jaka max. szerokość do opony 175 ?

a co to za felga?? jakaś normalna? wiesz. znam ludzi co i na 9 cali naciągają 175 oponę ale to już ostry hardcore ;D.. nie martw się.. spokojnie ją założysz na pewno..

" target="_blank">Takie sobie upatrzyłem.

[ wiadomość edytowana przez: jerico dnia 2006-07-22 20:18:42 ]

wlezie bez bólu i bedzie dobrze.. nie masz się o co martwić.

Podnosze wczorańszy wątek, ma na oku następne felgi, niestety muszę szybko dać odpowedź, a niestety po raz kolejny nie podano szerokości felgi. Jak to jest z tą szerokością - czy przy feldze 14" moze byc cos ponad normę tzn. np. szerokość 200 ? Dodam że felgi z normalnego samochodu. Cholera czemu nie podają szerokości.

Jako że jednego speca nie ma, to odpowie drugi

Bardzo mało prawdopodobne, żeby ta fegla miała jakąś ponadwymiarową szerokość. Pewnie jakieś 5,5 to będzie albo coś koło tego.

Cytat:
2006-07-23 13:23:23, Wojo pisze:
Jako że jednego speca nie ma, to odpowie drugi Bardzo mało prawdopodobne, żeby ta fegla miała jakąś ponadwymiarową szerokość. Pewnie jakieś 5,5 to będzie albo coś koło tego.

A te 5,5 cali jak myśle to na oponkę 175 może być ?
Dzięki za pomoc.

Spokojnie

14" szeroką nie to że można trafić, ale jest powiedziałbym bardzo ciężko znaleźć. Mówię o faktycznie szerokiej

A zbyt wąska to by z Tico musiała być

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-07-23 13:31:45 ]

A jak myślicie jak bedą wyglądac na Essinie
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Może być że fajnie, może być że nie To zależy od gustu. VinCe by najchętniej spał ze swoimi felgami pewnie, a mnie się nie podobają

Co tych, ja bym wsadził inne, ale nie sugeruj się tym.

te felgi będą wyglądały całkiem dobrze szkoda tylko że 14" bo to trochę mało....15" to takie stylistyczne minimum

Już się wszystko wyjaśniło, pierwotnie na felgach były oponki 185 wiec z moimi tez nie bedzie problemu. Mam juz je w domu, jutro podmiana. A jak zrobie zdjęcia to się pochwale jak sie prezentuje.