Poszerzane felgi do 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! mam pytanie czy ktos wie gdzie poszerzaja i za ile , albo jak poszezac felgi do 125p .

a moze ma ktoś takie do sprzedania ?? moze nawet z oponami :d
POZDRAWIAM !

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-01-02 13:36:08 ]

wydaje mi sie że musisz sie udac do jakiegoś tokarzo-spawacza

Poszukaj w wyszukiwarce, bo już było chyba kilka razy Kiedyś gość poszerzał w wieliczce koło Krakowa ale się już tym nie zajmuje, co najwyżej przestawia środek. W tamtym wątku były jeszcze adresy innych miast w których chyba dalej poszerzaja ...

Są na alegro.

w toruniu u znajomego tokarza/spawacza robia takie uslugi. koszt ok 60zł/szt

Może cos takiego??

klik

no mnie to sie takie marza ale raczej z wiadrem na zewnątrz

A tak przy okazji, czy ktos wie gdzie mozna zdobyc poszerzane fele do 126p? z tego co wiem cholernie trudno dostac takie cus... ale fele sa Boskie. Jakby co, prosze o info.
Pozdro!

do 126 tez u mnie poszerzaja. ale chujowka dostac szeroki kapec na 12"

Moze i tak, ale jak juz dorwiesz to poprostu cudownie wyglada... jeszcze na glebie na dodatek

ja mam poszarzane 12cali do maluszka na wiosne mam zamiar na nich posmigac!!ale jak mowi kolega ZoLt4R z oponami na te felgi jest chlopot bo juz ich nieprodukuja bylem w 4sklepach z oponami w krakowie i powiedzieli ze produkowala kiedys jakas polska firma szerokie opony ale juz ich nieprodukują niestety obecnie mam naciagniete na felgi zwykle opony i jak os to wyglada tak w miare

zdaje sie że kolega bimber ma/miał takowe

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2005-01-02 00:10:24, mar125 pisze:
zdaje sie że kolega bimber ma/miał takowe

miał

co do niskich, szerokich 12"ek to można je bez problemu dostać tylko że cena jest zwykle dość solina...

takie koła są robione m.in. w niemczech...

znajomy do kadeta załatwił sobie komplecik z USA 9x12" tyle że miał sporo taniej bo udało mu się wrzucić kumplowi do kontenera i nie placił za samo ściągnięcie do polski...

Najłątwiej je zdobyć w hurtowniach "mało używanych opon z zachodu" bo nawet jeśli ich nie mają to zwykle mogą załatwić...

Cytat:
2005-01-01 22:31:48, rallyfilip pisze:
Może cos takiego?? klik

no te sa piekne tylko ta cena...

A jak z oponami na 13cali szerokimi ?? terz jest cierzko dostać??

Z trzynastkami raczej nie ma problemu

Cześć
W Warszawie jest zakład, w którym można przesunąć środek felgi lub go odwrócić. Powoduje to zwiększenie tzw. rantu, ale nie zmienia szrokości felgi. Koszt w granicach 50 - 80 zł/szt.
Natomiast pod Warszawą jest gość, który poszerza felgi przez wstawienie pierścienia o określonej szrokości. Maksymalnie poszerza felgę o 3" czyli o ok. 7,6 cm. Koszt takiej przeróbki to 150 zł/szt.

Prosba do moda

Niech ktos poprawi temat bo jak potem bedzie szukany to nikt go nie znajdzie niema czegos takiego jak fekga a gdzie jest ten zaklad w wwa co przesuwa srodek feli ??

Pytanie : gdzie (aktualnie!) i za ile można "przespawać" lub poszerzyć (fachowo) felgi w Krakowie/Małopolsce/okolicach?

wiem wiem, temat stary jak świat, ale póki co ,wyglada na to ,że zabieg ten zszedł do totalnego undergroundu... pomijam kwestię "legalności" procederu ... tak czy owak ktokolwiek widział/ktokolwiek wie na temat j.w. - prośba o info

robil to marek czaja, ale teraz juz nie robi, zaden zaklad {mi znany} w kraku zajmujacy sie szeroko pojetym tematem felg nie chce sie podejmowac tego.... ale jest zaklad w ktorym jakis rok temu pytalem o odwrocenie felg stalowych, powiedzieli ok i 50 zet za sztuke... zaklad jest na trasie jadac ulica klasztorna w strone rybitw i ul pollanki, w poprzek drogi ida tory kolejowe, a zaklad jest przy pierwszych torach po prawej jadac w strone biezanowa, moze tam? moze jeszcze robia?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-04-20 10:02:28 ]