Wykresy z hamowni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kazdy kto ma wykres maluchowego silnika z hamowni, niech umiesci go tutaj z w miare szczegolowym opisem przerobek, przyda mi sie do dyplomu a i jako ciekawostka bedzie git. Proponuje, przynajmniej czasowo, podwiesic watek.

Cytat:
2006-06-20 20:16:38, mmost pisze:
Kazdy kto ma wykres maluchowego silnika z hamowni, niech umiesci go tutaj z w miare szczegolowym opisem przerobek, przyda mi sie do dyplomu a i jako ciekawostka bedzie git. Proponuje, przynajmniej czasowo, podwiesic watek.

Nikt ci nie da pewnie ale wszyscy maja 40 KM minimum :

Cytat:
2006-06-20 22:17:18, 5Turbo pisze:
Nikt ci nie da pewnie ale wszyscy maja 40 KM minimum :

no ale dla dobra nauki

ja mam 44 ale na wykresie sa 3 kreski naniesione , moze byc?

A może 44,4?

Głowica planowana 2 mm oraz lekkie koło zamachowe. Bagnet wciśnięty na hamca żeby nie wydmuchało bo fura już zamęczona

[ wiadomość edytowana przez: Roli666 dnia 2006-06-21 01:34:35 ]

zamęczony ponad 30-konny silnik (brak komprechy) na różnych dolotach

po1-2 -> http://www.magsport.republika.pl/foto/strumien/126alfa.jpg (średnica dolotu 60mm)
po2-1 -> seria
po3-1 -> http://fiat-furious.pl/galeria/artykuly/strum1/132-3296_IMG.jpg (średnica seryjna)

Cytat:
2006-06-21 06:25:19, schwepes pisze:
zamęczony ponad 30-konny silnik (brak komprechy) na różnych

to ze 30 konny to widze, tylke skad te kuce??

evil dawaj co masz

Cytat:
2006-06-21 09:32:43, mmost pisze:
(...)
evil dawaj co masz

Tak nieprecyzyjnych zapytań lepiej nie zadawaj w kierunku Evila bo moze to różnie odczytać

co to za hamownia - Moment2 ? miarodajne to jest ? jakies szczegóły ?

Masz 800 Pola:

Wiecej na www.126fan.pl z opisem co zostalo zrobione.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-06-21 13:24:45 ]

moglibyscie podac info na jakich hamowniach byly robione wykresy ? ciekawi mnie ten "moment2" najbardziej...

jak pojade do hamowni to zgram od nich wykres tej najlepszej konfiguracji bez dodatkowych pierdol

Cytat:
2006-06-21 13:27:25, cypherius pisze:
moglibyscie podac info na jakich hamowniach byly robione wykresy ? ciekawi mnie ten "moment2" najbardziej...

moment2

a powiedzcie mi skoro ten temat ruszony gdzie tanio mozna Sie schamowac ??? Schwepsss ??

w Plocku jest 100z za 2 pomiary a jak samochod jest wiecej niz raz na hamowni to od drugiego razu jest 70z za 2 pomiary

Cytat:
2006-06-21 19:37:47, evilone pisze:
w Plocku jest 100z za 2 pomiary a jak samochod jest wiecej niz raz na hamowni to od drugiego razu jest 70z za 2 pomiary

więcej niż raz w ciągu dnia

Ponoć w Toronto ma coś takiego być niedługo ale co i jak to nie wiem .

zamach 4,55kg , glowka -1,5mm , miedziuana uszczelka , dolot z rurka od 600 dziorami pod filtrem i scieta kryza , tekla , silnik juz troche zmeczony

sorki ze ci sie wpier... w temat ale tu masz dopiero wykres z hamowni koles sie wykluca ze to prawda i ze to jego malca WYKRES poprostu mnie to rozwalilo.. spytaj sie jego co ma za przerobki