Flokowanie - Wawa i okolice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuję dobrego fachowca z głową, a nie tylko z $ w oczach

Jeśli chodzi Ci o flokowanie deski rozdzielczej to możesz spróbować podjechać do zakładu zajmującego się nadrukami na koszulki itd. we Wrocku się podejmuja flokowania desek, robią to dobrze a są dużo tańsi niż specjaliści tylko od desek.

yyy... a co to jest te flokowanie

Cytat:
2005-12-28 06:57:26, mss pisze:
yyy... a co to jest te flokowanie

to jest pokrywanie czegos materialem - wyglada jak zamsz lub welur po zabiegach i takie deski widac w kazdym rajdowym aucie

Cytat:
2005-12-28 07:03:45, PUNIU pisze:
to jest pokrywanie czegos materialem - wyglada jak zamsz lub welur po zabiegach i takie deski widac w kazdym rajdowym aucie

dzięki za szybką odpowiedź

ja też miałem ochote wyflokować deskę, jednak chłopaki ze znajomej załogi rajdowej radzą by jednak zdecydować się na zamsz, ew. welur, gdyż owy flok lubi sie wycierać.

A ile taka przyjemność kosztuje + - ?

Odradzam flokowanie mam znajomego co ma całą deske rozdzielczą wyflokowana w kolorze niebieskim. Efekt jest fajny ale po czasie nie idzie tego doczyścić no i się ściera. Za flokowanie deski razem z demontażem zapłacił 300zł (deska z seicento).

Cytat:
2005-12-28 19:42:15, spajki79 pisze:
Odradzam flokowanie mam znajomego co ma całą deske rozdzielczą wyflokowana w kolorze niebieskim. Efekt jest fajny ale po czasie nie idzie tego doczyścić no i się ściera. Za flokowanie deski razem z demontażem zapłacił 300zł (deska z seicento).

A gdzie to robił - mi nie o deskę chodzi....

W tychach jest firma tuningowa aptuning która się tym zajmuje

znalazłem na internecie flokowanie
TRAX RACING
adres to ul.Szeligowska 20 (od Lazurowej,Jelonki)
www.trax.racing.pl
trax@racing.pl
oferta: Warsztat i sklep już działają .Jest tez u nas audio,alarmy i multimedia także szyby (przyciemnianie i wstawianie nowych), oraz poligrafia (np.oklejanie aut,flokowanie desek)

Flokowanie desek rozdzielczych i nie tylko już od 120PLN
www.fomen.pl
cena: ATRAKCYJNE!!!
telefon: 691 116 160
imię i nazwisko: Fómen Motorsport
adres: Gorzów Wlkp.
województwo: lubuskie
e-mail: motorsport@fomen.pl

to tak na szybko szukałem

Cytat:
2005-12-28 20:28:17, Kielek pisze:
A gdzie to robił - mi nie o deskę chodzi....

Czyżbyś chcial flokować słupki??

Cytat:
2005-12-28 22:42:25, Shaq27 pisze:
Czyżbyś chcial flokować słupki??

Żaden kuśnierz/ tapicer/ etc. nie chce się podjąć zrobienia tego bez szycia po wierzchu Więc po długich poszukiwaniach zostaje flokowanie, ale ceny są wysokie - za komplet powiedziano mi 170PLN.

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2005-12-29 07:53:12 ]

Cytat:
2005-12-29 07:50:02, Kielek pisze:
Żaden kuśnierz/ tapicer/ etc. nie chce się podjąć zrobienia tego bez szycia po wierzchu Więc po długich poszukiwaniach zostaje flokowanie, ale ceny są wysokie - za komplet powiedziano mi 170PLN. [ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2005-12-29 07:53:12 ]

Uff, a już miałem powiedzieć że to dobry pomysł. Też teraz rzeźbię słupki pod nowe głośniki i może bym poszedł w Twoje ślady, ale cena faktycznie poraża

Cytat:
2005-12-29 10:24:23, Shaq27 pisze:
Uff, a już miałem powiedzieć że to dobry pomysł. Też teraz rzeźbię słupki pod nowe głośniki i może bym poszedł w Twoje ślady, ale cena faktycznie poraża

coś się klaruje - może będę miał kontakt do domowego flokowca...

Nazwa firmy : Flokowanie
Ulica, numer : Jordanowska 16
Miasto : Warszawa
Kod pocztowy : 04-204
Osoby kontaktowe : Marek Gacewicz
Nowe województwo : mazowieckie
Telefon(y) : (22)6122792

Opis działalności : pokrywanie sztucznym zamszem

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113560781

klik