Chlodnica oleju od UT - jakies doswiadczenia?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam mozliwosc nabycia chlodnicy oleju weaz z wezami i podstawka filtra (termostatem?) z uno turbo. Czy da sie to latw zaadaptowac do dohc i czy warto za taki zestaw dac 80zl?

bierz w ciemno
a trudnosci w zaleznosci jaka masz stopke oliwy
ale z reguly plug and play

za 80plnow zawsze warto

Cytat:
2006-06-22 03:19:51, kania_ pisze:
bierz w ciemno a trudnosci w zaleznosci jaka masz stopke oliwy ale z reguly plug and play

a jakie stopki do tego byly? ta z uno jest aluminiowa, w dohc mam wspomaganie (wiec wiesz jaka stopka). gdze ta chlodnice najlepiej wpakowac i czy sa firmy ktore dorabiaja do tego weze - przydalyby sie dluzsze niz te z uno

przy okazji - ten uniak ma kupe nowych rzeczy - uszczelke pod glowice marki erling, rolke napinacza i inne graty. widac ze ktos zaczal remont ale zabraklo sil i srodkow. brakuje dolotu, kolektora z turbina, przedniego zderzaka, a tak to wszytko jest. ktos cos potrzebuje?

w toruniu dorabiaja weze do hydrauliki, pneumatyki, itd.

ARtech
Łukasz Rutkowski
ul. Długa 25/39
87-100 Toruń

056 622 50 05
056 652 90 91
604 174 005

maja serwis przewodow hydraulicznych 24/7

Kosa jakbyś się rozmyslił to ja chętnie bym się zaopiekował takim zestawem

pas przedni

Cytat:
2006-06-25 21:51:55, kania_ pisze:
pas przedni

powiedz ile mozesz za to dac i jak Ci to wyciac i przetransportowac do grodu kraka? chyba ze sie w wakacje nad morze wybierasz to nie bedzie problemu

Kosa coś mi się zdazje, że Kani chodziłoo montaż tej chłodnicy w pasie przednim

Cytat:
2006-06-26 01:29:21, Drag-On pisze:
Kosa coś mi się zdazje, że Kani chodziłoo montaż tej chłodnicy w pasie przednim

czy ja wiem.... pytalem czy ktos cos z uniaka potrzebuje, a patrzac na zdjecia Kani UT pas przedni faktycznie moglby sie mu przydac.