CZYJA TO FURKA :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W galerii link tuning zdjęcie 14
Czy ktoś może mi powiedzić jaki to rocznik i jak ktoś uzyskał taki efekt ?? może poda mi kosztorys takiego tuningu

pzdr

podaj link do tej fotografii

to zdjęcie jest na naszej głównej stonie (Omega A Mantzel)galeria zdjęcie 14ste i niestety nie jesst w posiadaniu klubowicza

to link do tej fotki
http://www.files.bestiales.pl/galeria/tuning/bestiales.pl_tuning_014.jpg

a może ktoś wie w jaki sposób zrobić tylne nadkole by było zaokrąglone a nie proste (orginalne)

pzdr

Cytat:
2006-06-25 22:48:05, VIDUN pisze:
może poda mi kosztorys takiego tuningu

wykonany profesjonalnie bez wątpienia przewyższa kilkakrotnie wartość takiej omegi A którą chciałbyś mu poddać

inna sprawa, że pewnie niedostępne już komponenty...

Cytat:
a może ktoś wie w jaki sposób zrobić tylne nadkole by było zaokrąglone a nie proste

Najprościej kupić całe auto z ładnymi nadkolami. Gratis dostaniesz m.in dostaniesz troszeczkę zmodyfikowany silnik (przez firmę Lotos bodajże )

Pewnie jak troszkę kasy dokulam kupię "B" ale chwilowo mam "A" i jeszcze jakiś czas będę ją miał .

zawsze zdawało mi się że zrobienie nadkola w troszkę innym krztełcie to nie problem no ale nie jestem blacharzem proszę o poradę kogoś kto robił to u siebie a nie przekraczało to kosztu naprawy w tradycyjny sposób (nie wiem może pasują nadkola od VEKTRY A czy coś w tym stylu)

pzdr

NIe będzie to taki wypas jak na wspomnianym zdjątku ale jeśli chcesz to zrobić w tani sposób to kup reperaturki od Golfa II przód i będzie pasiło. Nie będzie zakrytego błotnika a jak chcesz tak jak na zdjątku to kupa siana za poszerzanie, zderzaki i spojlery.
Narka

I o taką poradę mi chodziło
jeżeli będzie efekt taki jak na tej fotce to już mnie satysfakcjonuje
http://www.files.bestiales.pl/galeria/omega_a/bestiales.pl_omega_a_037.jpg

dzięki pzdr

Efekt będziesz miał taki jak na zdjątkach w moim profilu

Twoja podoba mi się BARDZO ! właśnie taki efekt chcę uzyskać wygląda bajecznie "B" się chowają ps gdzie kupuje się reperaturki ??

pzdr

na giełdzie w poznaniu można nabyć

I od czego one sa ?

PO konsultacji z blacharzem ostatecznie okazało sie że są to reperaturki od golfa I tył i inwencja twórcza blacharza. Życzę powodzenia i wspaniałych efektów pracy.

Pozdrawiam
Chris

Wygląda na to że będzie wiedziałjak to zrobić i koszt będzie nie wiele więkrzy .
Więc czekam cierpliwie na przeróbki i zamieszczę efek przed i po wraz z cennikiem
pzdr