MotoNews.pl

[k] Chlodnice do 125p rocznik 68-72 1300

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje chlodnice do kanciaka z motorem 1300 ( pierwsze modele )

jak powiesz jak konkretnie wyglada ta chlodnica albo czym sie rozni od innych to ci dam odpowiedz,bo moj jest 75 a mam chlodnice w garazu

rozni sie tym ze gorna czesc jest szersza od czesci uzebrowanej i dolnej, korek jest w innym miejscu o ile pamietam

Ja potrzebuje takie dwie Generalnie poznac latwo po korku. W starej jest po prawej, w nowej po lewej (siedzac w kabinie i patrzac standartowo, czyli w przod
edit: do ok 71-72 taka byla, pozniej juz taka "normalna"

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-06-26 21:15:59 ]

Cytat:
2006-06-26 21:15:16, Julo pisze:
Ja potrzebuje takie dwie Generalnie poznac latwo po korku. W starej jest po prawej, w nowej po lewej (siedzac w kabinie i patrzac standartowo, czyli w przod edit: do ok 71-72 taka byla, pozniej juz taka "normalna" [ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-06-26 21:15:59 ]

Julo tak zbierasz te kanciaki , a Zbyszek Laweciarz nie chcial Ci sprzedac swojego ? :]

bullitt baranku, dales mi kiedys zapasowa chlodnice starego typu od 125 o ile pamietam i jakies szpeje do 125 ktore miales na dzialce , ja to z kolei .... hmmm no wlasnie zapomnialem co sie z tym stalo bimber wzial chyba miske olejowa wtedy to moze i chlodnice? zapytaj go moze ma i nie potrzebuje?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-06-26 22:31:13 ]

Bart ... juz Bimber z wlasnej inicjatywy sie odezwal do mnie w tej sprawie ) ma poszukac....

PS: Nie masz karnistra 20 litrowego ?? musze bene z pontona spuscic

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2006-06-26 22:34:20 ]

mam pelno baniakow i kanistrow w garazu

mnie tez widzialaby sie taka chłodnica wiec dopisuje sie do kolejki chetnych

Bullit - no wspominal cos o swoim, hehe. Ale spoko, moja kolekcja sie zmniejszy na ewno niedlugo, bo 1 lub 2 ida na przemiał, a docelowo zostaja tylko 2.
A co do Bimbra, to jakis czas temu gadaem z nim o tej chlodnicy, wiec mysle ze ma.