| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-07-10 17:01:04 Mam pytanie do posiadaczy szyberdachów.U mnie w Lantrze (szyberdach fabryczny) jest taka zasłonka przeciwsłoneczna,chciałem ją wyczyścić od strony szyby ale jak otwieram szyberdach to chowa się razem z szybą i nie można jej wysunąć tylko jak szyberdach jest zamknięty.nie chcę się z nią mocować bo mogę coś uszkodzić.Może ktoś ma na to jakiś sposób. |
daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2006-07-10 17:35:01 wytarłem na mokro dość dużym kawałem włókniny (tak to się chyba nazywa takie lużne produkowane ze starych szmat chyba ) częściowo od wewnątrz potem przez szpare z zewnątrz w pozycji szybra "odchylony do góry" |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-07-10 18:06:23 daar też tak próbowałem z mizernym skutkiem |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-07-10 19:21:12 Często jest wpinana na spinki metalowe lub plastikowe, trzeba delikatnie podwadzić i sprawdzić w którym miejscu trzyma i tam próbować wypiąć. |