Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2006-06-25 18:14:15 Od czasu doczasu w momencie przekręcania kluczyka pojawiał się dym w okolicach kierownicy. Dziś dym pojawił się i nie znikał do momentu aż wycofałem kluczyk.
Wyciągał ktoś z Was ten wyłącznik? Wygląda jakby był przykręcony choc nie bardzo wiem jak. ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-25 22:35:47
spróbuj zaatakować Kolege Rabbita....Wszystko co dotyczy stacyjki w/w Kol. Jacek robi z zamkniętymi oczami , nawet wyrwany w środku nocy z głębokiego snu ![]() Na pewno Ci pomoże ! |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2006-06-25 23:25:12 Dzięki
Wygląda na to, że muszę ściągnąć kierownicę i odkręcić maleńką srubeczkę ledwo widoczną na zdjęciu. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-26 10:31:49 Nie odkręcaj kierownicy! Dorób sobie "przyrząd specjalny" ![]() |
![]() Piotr_W Daewoo Espero 2.0 CD Tarnobrzeg | 2006-06-29 22:55:12 Dzięki chłopaki.
Zanim odczytałem wasze posty dorobiłem sciągacz do kierownicy (bo bez niego ani, ani) i założyłem zupełnie nowy włącznik zapłonu. Nawiasem mówiąc kosztował jedyne 20 zł. Co ciekawego Taki sam jest w Matizie, Lanosie a nawet w najnowszym poldku. Zrobię zdjęcie dorobionego ściągacza kierownicy i jakiś szkic z wymiarami. Może komuś się przyda |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-06-30 09:15:19
Lanosie ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-30 11:21:00
Uff...Dobrze że wbrew radom nie zdemontowałeś jeszcze przedniego zawieszenia, kompletnej deski rozdzielczej i tylnej belki ![]() ![]() W jednym na pewno masz rację...pomysł ściągacza kierownicy bankowo wcześniej czy później może się komuś przydać więc z góry dziękujemy za zamieszczenie szczegółów takowej konstrukcji. Męczy mnie tylko jedna rzecz....Po co pytałeś ???...bo wygląda na to , że zapytałeś....zrobiłeś zupełnie po swojemu ....a dopiero Po wszystkim przeczytałeś.. Dobre rady doświadczonych Kolegów ![]() Pozdrawiam z Katowic! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-06-30 11:32:48 ] |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2006-06-30 18:56:59 ...miałem to samo... od czasu do czasu pojawiał się dymek przy odpalaniu... okazało się że ta wielka czarna wtyczka do połowy wyjechała z zaczepów, i stąd robiło się spięcie... docisnołem więc wtyczkę i po kłopocie... i od trzech lat już dymek się nie pojawił... |