2101 w ruskiej armii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszkuję zdjęć, informacji w sumie wszystkiego co może się przydać na temat 2101 w radzieckiej armii. Z racji moich innych zainteresowań chciałbym moją 2101 zrobić pod kątem militarnym. Myślę, że na pewno pełniły funkcje podobne do naszych 125 lub poldich tyko potrzebuję zdjęć zdjęć zdjęć.

Cytat:
2006-07-13 22:11:08, arecki99 pisze:
Poszkuję zdjęć, informacji w sumie wszystkiego co może się przydać na temat 2101 w radzieckiej armii. Z racji moich innych zainteresowań chciałbym moją 2101 zrobić pod kątem militarnym. Myślę, że na pewno pełniły funkcje podobne do naszych 125 lub poldich tyko potrzebuję zdjęć zdjęć zdjęć.

oj nie :| to moze lepiej mmi ja sprzedaj :| ??? ile bys chciał za to to??

Cytat:
2006-07-14 08:13:57, arsen pisze:
oj nie :| to moze lepiej mmi ja sprzedaj :| ??? ile bys chciał za to to??

Dlaczego nie?
Będzie odnowiona jak powinna być, tylko że pod kątem radzieckiej armii.
Mam zamiar uczestniczyć nią w militarnych zlotach razem z ZIŁem 131 i GAZem 69 prezentując kawałek radzieckiej historii.
Swoją drogą polecam tego typu imprezy. Kupa sprzętu w ruchu, historycznego i całkiem świeżego i pełno przebierańców.

Cytat:
2006-07-14 10:25:51, arecki99 pisze:
Dlaczego nie? Będzie odnowiona jak powinna być, tylko że pod kątem radzieckiej armii. Mam zamiar uczestniczyć nią w militarnych zlotach razem z ZIŁem 131 i GAZem 69 prezentując kawałek radzieckiej historii. Swoją drogą polecam tego typu imprezy. Kupa sprzętu w ruchu, historycznego i całkiem świeżego i pełno przebierańców.

to moze lepiej zrobic z niej MTX-a...a na military kupic nive albo moskvicza????

Cytat:
2006-07-14 10:49:02, arsen pisze:
to moze lepiej zrobic z niej MTX-a...a na military kupic nive albo moskvicza????

Chcę robić z tego co mam, bez dodatkowych wydatków.
Ale jak załatwisz mi taką NIVĘ to nie ma problemu

Swego czasu było kupę ogłoszeń od ludzi ściągających sprzęt zza wschodnich granic z rezerw wojskowych, które były wymieniane.
Można było załatwić mnogo fajnego sprzętu w stanie magazynowym za śmieszną kasę i jeszcze ci pod chałupę podstawiali. Niestety chyba się już to eldorado skończyło