| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2006-06-14 19:44:50 Na pierwszy rzut oka wygląda na łożysko w skrzyni
Pozdro. |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2006-06-16 07:35:40 U mnie cos podobnego bylo przez chwile (jakis miesiac bylo slychac) i ucichlo - no i po jakichs 10 tys. km rozleciala sie tarcza sprzegla ![]() |
sugarfree TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Skierniewice | 2006-06-16 09:11:02 Jesli to tylko sprzeglo to bylbym bardziej radosny
W sumie to dziwne, ten nierowny cichy terkot, czasem slychac czasem nie. Moj kolega, ktory tez ma Paseo, mial podobny problem jesli chodzi o haczaca dwojke. W ASO sugerowali, ze to moze wodziki, ale wymienil sprzeglo ze wzgledu na to, ze sie slizgalo i przy okazji problemy z dwojka zniknely. Pozdrawiam K |
Piotr_Dzialdowo Toyota Avensis Sol Dzialdowo | 2006-06-16 09:55:53 U mnie wlasnie terkotalo - jak wcisnalem sprzeglo przestawalo, jak puscilem to czasami terkotalo mniej (prawie nie bylo slychac) a czasami bardziej... no i skonczylo sie tym ze tarcza sie rozleciala - i to nie okladziny tylko ta czesc w srodku - urwalo sie toto calkowicie i przy okazji uszkodzilo lozysko oporowe... cieszylem sie ze odlamki nie wlecialy gdzies w sloneczko od docisku i nie rozwalily go przy okazji... aha i bezposrednio przed tym jak tarcza sie rozpadla biegi zaczely wchodzic z trudem, jakby cos haczylo... moze cos podobnego jest u Ciebie mysle ze to nie skrzynia - skrzynie padaja w Toykach bardzo rzadko i glownie przez to ze nikt o nie nie dba ![]() |
sugarfree TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Skierniewice | 2006-06-16 11:17:48 Jesli to faktycznie sprzeglo, to skusilbym sie na Sachs. 535zl, cena chyba dobra, co myslicie ? |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-07-03 17:54:45 Dobra cena za SACHSa. A AISIN za ile byś miał do siebie?
Pozdrawiam |
profesorr TOYOTA DRIVER landcruiser ,coro ... okolice brzeska | 2006-07-04 19:46:28 ja stawiam na skrzynie,ale z tym można przewarznie długo jeżdzić,po 150000-200000 każda skrzynia zaczyna hałasować,wina leży w zbyt lużnych kołach zębatych na przesówkach lub na łożyskach |