Jutro wielki test espero.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro wielki test mojego espero. WYJAZD NA CHORWACJE. W sumie nie powinno się nic stać. TROCHE MOZE OBAWIAM SIE SPRZEGLA ALE MIEJMY NADZIEJE ZE BEDZIE OK. W KONCU GO DZIS 6 GODZIN PUCOWALEM

Cytat:
2006-06-29 22:26:35, misiekwwa pisze:
W KONCU GO DZIS 6 GODZIN PUCOWALEM

SPRZĘGŁO PUCOWAŁEŚ

PS. Ja swoj złomiaka myłem (nie pucowałem) ostatnio jakoś na początku kwietnia... do listopada powinno mu wystarczyć... aha... przez ostatnie 2 tygodnie nawet drzwi w nim nie otworzyłem

Cytat:
2006-06-30 06:39:29, piotr_ek pisze:
ostatnie 2 tygodnie nawet drzwi w nim nie otworzyłem

Może lepiej zafunduj sobie tójwymiarową makietkę .Taniej,ładniej i bezstresowo.A doznania wzrokowe takie same.Będziesz miał prawie jak......espero

Cytat:
2006-06-30 09:10:18, JaRabbit pisze:
Może lepiej zafunduj sobie tójwymiarową makietkę .Taniej,ładniej i bezstresowo.A doznania wzrokowe takie same.Będziesz miał prawie jak......espero

lepiej bo rdzy nie bedzie

Cytat:
2006-06-30 09:46:06, Cwikus pisze:
lepiej bo rdzy nie bedzie

Napisałem, że drzwi w nim nie otworzyłem, ale mam jeszcze żonę...

heh moi rodzicie dzisiaj tez samochodem pojechali do chorwacji

Cytat:
2006-06-30 10:15:31, piotr_ek pisze:
Napisałem, że drzwi w nim nie otworzyłem, ale mam jeszcze żonę...

to żonkę otwierałeś ?

Cytat:
2006-07-02 12:30:30, malin2 pisze:
to żonkę otwierałeś ?

Egh... umieć czytać, a umieć czytać ze zrozumieniem to dwie różne rzeczy. A złomiakiem wczoraj przybyłem do Krakowa, zaparkowałem i do poniedziałku będzie parkował.

Cytat:
2006-07-02 13:15:53, piotr_ek pisze:
Egh... umieć czytać, a umieć czytać ze zrozumieniem to dwie różne rzeczy. A złomiakiem wczoraj przybyłem do Krakowa, zaparkowałem i do poniedziałku będzie parkował.

Napisz gdzie stoisz to ci go gratis odholuję nad Wisłę
Chociaż już po wiankach,bo wiesz jaka by była atrakcja jakbyśmy tak złomiaka zwodowali w czasie tej imprezy? Więsza niż te cale już opatrzone ognie sztuczne..

Cytat:
2006-07-02 21:33:32, leszek_espero pisze:
Napisz gdzie stoisz to ci go gratis odholuję nad Wisłę

Nie cfaniakój, nie cfaniakój... Ty jeździłeś, benzynę/gaz paliłeś, a ja przejechałem 200 km przy zerowym zużyciu zawartości portfela na jakiekolwiek paliwo, czy też bilety. Toteż z tego powodu złomiak parkował, a nie jeździł.