Czy byla podgrzewana przednia szyba w mk4 ?? + pyt o bagaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie....tak mi wpadlo na mysl owe pytanko...

a jesli nie to czy bedzie pasowalo z mk5?

aha....i jeszcze jedno...a czy ktos sie spotkal moze z wersja takiego cabrio mk4 z miejscem na montaz bagaznika ?? (jakie maja juz mk5)
...bo widzialem gdzies prospect na internecie i na bank wyszla taka wersja

i jak takie miejsce na montaz stelazu zrobic??

TAK BEDZIE PASOWAŁ Z MK5 jak nic i maska pasuje i dach też założysz .jak mówi BUGZ litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proszę!!!!! a i zapomniałem jeszcze pasuje ta mała srubka no wiesz co prtzykręca się ten no tam na dole pod tym czymś

wybacz reniferkugti ale nie wiem jak mam odbierac twoja wypowiedz...robisz sobie jaja czy serio piszesz? bo z zalozenia mk5 to zupelnie inna bajka niz mk4 wiec mam watpliwosci...

ja sie pytam z czystej ciekawosci a jesli masz sie tu zgrywac to lepiej oszczedz mi tego i skocz sobie na czaterie sie powyzywac...

i o jakies srubce piszesz miszczu? ;]

pozdro

była w mk4 podgrzewana nawet jedna jest u mnie a z mk5 na pewno nie będzie pasować

Cytat:
2006-07-03 22:45:24, zniesmaczony pisze:
wybacz reniferkugti ale nie wiem jak mam odbierac twoja wypowiedz...robisz sobie jaja czy serio piszesz? bo z zalozenia mk5 to zupelnie inna bajka niz mk4 wiec mam watpliwosci... ja sie pytam z czystej ciekawosci a jesli masz sie tu zgrywac to lepiej oszczedz mi tego i skocz sobie na czaterie sie powyzywac... i o jakies srubce piszesz miszczu? ;] pozdro

to był zart,spieszę wyjaśnić!!!!!!!!!!!!

ok...

saint a czego ty do diaska nie masz w tym cabrio hm? ;]

ale jak masz miejsce montazowe do stelaza dachowego to ja cie nie lubie

pozdro

no dobra tego nie mam