Radio za 600PLN?? Pilne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jako osoba nie za bardzo znająca się na car audio chciałbym się zapytać jakie radio w granicach 600PLN byłoby najlepszym rozwiązaniem. Myślę nad dwoma możliwościami

1. Clarion DXZ558

2. JVC KD-G722/721

Który z tych wyborów okaże się lepszy?? Dlaczego?? Zależy mi na czasie, bo w poniedziałek muszę jakieś zamówić.

Z góry dzięki.

Dolaczam do pytania tyle ze moj wybor jest pomiedzy
JVC KD-G721/722 czy Pioneer DEH-P5800 .

JVC ma DAC Burr-Brown a Pioneer nie wiem jakiej firmy. Czy przecietny uzytkownik uslyszy roznice czy nie patrzyc na Burr-Brown przy wyborze ? Pioneer ma ta przewage ze wspolpracuje z fabrycznymi wyswietlaczami a JVC tylko ze sterowaniem. Mam Opla i wyswietlacz wiec wspolpraca by sie przydala. JVC ma za to port USB, ehh!

Ja polecam radio za 660 zł ( na allegro) Sony X-plood CDX GT-500
ma 4x52 i inne bajery ( mp3 of cource) i ogolnie jesty bardzo ładne

JVC

Cytat:
2006-07-11 20:23:25, arsen pisze:
JVC

Podejrzewam, że Vyzn-R powie Clarion

Hmm ciągle czekam i odkładam i boje się że kase zaraz "przepije" ale ciągle czekam i nie wiem po prostu co wybrać, może macie jakieś ciekawe linki allegro tak w cenie do 630zł. Dzięki.

Dzięki za opinie, każda jest przydatna do prawidłowego wyboru.

Cytat:
2006-07-11 21:28:41, davidos88 pisze:
Hmm ciągle czekam i odkładam i boje się że kase zaraz "przepije" ale ciągle czekam i nie wiem po prostu co wybrać, może macie jakieś ciekawe linki allegro tak w cenie do 630zł. Dzięki. Dzięki za opinie, każda jest przydatna do prawidłowego wyboru.

Pomiem tak: kupując jedno lub drugie z zaprponowanych przez Ciebie odtwarzaczy będziesz zadowolony Wiadomo - jeden posiada JVC i go chwali, drugi ma Clariona i też go chwali. W tym przedziale cenowym, wśród nowych cudów nie ma.
Ja osobiście wybrałem - za namową Vyzn-R'a - tego Clariona i jestem bardzo zadowolony. Słuchałem również JVC, niestety przy odtwarzaniu stacji radiowych - w moim odczuciu - to Clarion jest zdecydowanie lepszy

A czy te JVC jest lepsze od tamtego co podałem wcześniej
Code:

[ wiadomość edytowana przez: davidos88 dnia 2006-07-12 10:12:40 ]

czy przecietny uzytkownik uslyszy roznice miedzy radioodtwarzaczem z DAC Burr-brown a innym ?

Podajcie wiecej konkretow (modeli) a nie ogolniki. Ktory najlepszy sprzet za 600-700pln ??

JVC, Pioneer, Clarion... ?? czy w tej cenie kupowac toco sie bardziej podoba bo jesli chodzi o brzmienie to roznicy sie nie uslyszy (przecietny uzytkownik) ??

Wymagania: mp3, 4x50W, CD-Text, wasza opinia ze ladnie gra , USB lub wspolpraca z firmowym wyswietlaczem autka mile widziane

[ wiadomość edytowana przez: marecky_1981 dnia 2006-07-12 14:25:03 ]

A więc kupiłem JVC KD-LH401 i narazie nie narzekam, gra ładnie, wygląd spoko, tylko nie mam do niego instrukcji obsługi i tu prośba może ma ktoś takie i wie jak się niektóre rzeczy ustawia bo ja już długo przy nim siedziałem i codziennie coś nowego poznaję.

Cytat:
2006-07-17 10:06:43, davidos88 pisze:
A więc kupiłem JVC KD-LH401 i narazie nie narzekam, gra ładnie, wygląd spoko, tylko nie mam do niego instrukcji obsługi i tu prośba może ma ktoś takie i wie jak się niektóre rzeczy ustawia bo ja już długo przy nim siedziałem i codziennie coś nowego poznaję.

poszukaj w dziale instrukcje wklejałem kiedys do wszystkich modeli JVC

Cytat:
2006-07-17 10:06:43, davidos88 pisze:

WITAM!
Posiadam taki sam model JVC na Aukcji ktora podales rzekomo poszlo za 50 zł ale wiadomo o co chodzi chcialbym sie dowiedziec ile zapalciles za to radyjko. W zamian moge pomoc z Opcjami radyjka

Siemka. Kupiłem te radio za 650PLN + 15PLN przesyłka. W komplecie radio, etui na panel i płytka. Teraz na aukcjach tej osoby u której kupiłem tego JVC jest takie same i chce za nie jeżeli dobrze pamiętam 695PLN.

Co do różnych opcji, to dzięki za pomoc, tylko teraz za bardzo nie pamiętam i jak będę dokładnie wiedział czego nie wiem, to wtedy się w tym wątku odezwę do Ciebie. Dzięki.

Cytat:
2006-07-18 18:18:56, davidos88 pisze:
Siemka. Kupiłem te radio za 650PLN + 15PLN przesyłka. W komplecie radio, etui na panel i płytka. Teraz na aukcjach tej osoby u której kupiłem tego JVC jest takie same i chce za nie jeżeli dobrze pamiętam 695PLN. Co do różnych opcji, to dzięki za pomoc, tylko teraz za bardzo nie pamiętam i jak będę dokładnie wiedział czego nie wiem, to wtedy się w tym wątku odezwę do Ciebie. Dzięki.

no oki mi sie udalo wgrac animacje bo mialem z tym problemy:/ szkoda ze taką mała ilosc mozna wgrywacc(