| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-07-04 12:31:09 szukam szukam po forach i googlach
ale zadnych konkretow posiadacie jakas wiedze na temat TIPO? planuje kupno takowego.. znajomy mi mowil ze tylko do rocznika 94' byl ocynk blacha a czytam po necie i pisza inne rzeczy. |
![]() Koz3r SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf MK3 GTI 2.0 ... Białystok | 2006-07-04 12:38:30 sprawdz forum kolegow z FSO AK , moze ci cos blizej powiedza albo na tym forum ? :
fiat [ wiadomość edytowana przez: Koz3r dnia 2006-07-04 12:40:36 ] |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2006-07-08 01:43:30 niby powinienem być zoriętowany ale trochę mnie wybiłeś z przekonania że raczej każde tipo ma ocynk w sumie pracuje w serwisie fiata i jeszcze nie słyszałem żeby nie miało no chyba że było coś wymienione w skutek stłuczki to wtedy raczej marne szanse na ocynk chyba że zaraz na początku kadencji auta i jeszcze z orginału naprawiane. Ale jedno jest pewne tylna klapa napewno nie rdzewieje bo nie jest z blachy tylko z tworzywa i jako ciekawostke dodam że nie ma zamienników tylko orginał i kosztuje ponad tysia ale to tylko fiat , pozatym byłem posiadaczem takowego przez prawie 2 lata i pozatym że przejechałem przez ten czas jakieś 3 tyś km bo jeżdziłem ładą (taniej było) to raczej nie mam co narzekać jak lada nie odpalała zimą w 20 stopni mrozu to tipo bez problemu mimo że stało na dworku z tydzień lub dłużęj nie odpalane , zawsze miałem pewność że do pracy dojade jak nie ladną to tipo napewno.
Pozostaje temat części które są stosunkowo niedrogie i co za tym idzie nie za dobre ale jakiś czas wytrzymują (części zawieszenia) no i jeszczejedna sprawa niestety są paliworzerne czyli bez gazu będzie ciężko osobiście z motorem 1.6 na wtrysku jednopunktowym nie udało mnie się poniżej 10l po mieście zejść benzyny oczywiście ale dodam że nie jeżdże raczej ekonomicznie zresztą lada 2.0 pali mi 15l gazu także wswzystko mówi samo za siebie. Pozatym nie mam zastrzeżeń co do auta napewno lepsze od lanosów i tym podobnych koreańczyków |