RAJD WAWELSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie kto jedzie na WAWELSKI moze by sie jakos umowic i jechac na odcinki wieksza ekipa furiatow?? co wy na to?
Pisac kto jedzie!

Ja!
Ale tylko na prolog...

ja chętnie wbiję się do kogoś.. oczywiście dorzucam się do paliwa

Ja też na prolog, a na reszte to nie wiem

Bede... prolog z ...PPZM

jo jade i sie okaze czy bede mial miejsce czy tez nie
dam znac jeszcze :]

A może ktoś podać jakaś stronke tego rajdu ? Gdzie jest ten prolog ?

STRONA RAJDU
Prolog będzie pod Galerią Kazimierz, a odcinki specjalne w okolicach Łapanowa.

to może na rozgrzewkę bieszczadzki wyścig górski http://www.automalop.pl/bwg.html

no to widze ze zbiera sie ekipa ! ja jade na 100% dam znac ile bede mial miejsca bo niewiem dokladnie kto zemna jedzie w aucie
to na prologu sie widzimy z czescia furiatowma potem drugi dzien proponuje spotkac sie w jakims miejscu i jechac wszyscy razem

będziemy chyba z Rybnika we dwóch, także szłoby się spotkać gdzieś tam z wami, problem w tym że nie wiem jak wyglądacie
najwyżej jaki number phona i sie zgadamy na miejscu

Piter, przyjedzcie w czwartek na prolog juz, najlepiej na moje osiedle, to sie zintegrujemy i bedziesz wiedzial kto jak wyglada, o ile wogole cos bedziesz pamietal z wieczoru

jak dobrze pujdzie to ja w sobote bede na oesach

Cytat:
2006-06-22 14:50:40, piter_s1 pisze:
będziemy chyba z Rybnika we dwóch, także szłoby się spotkać gdzieś tam z wami, problem w tym że nie wiem jak wyglądacie najwyżej jaki number phona i sie zgadamy na miejscu

jak nie wiesz jak wiesz przecie poznales chlopow w olkuszu hah

no no przyjedzi w czwartek a sie zintegrujemy i to tak solidnie.... ;]

tak sobie mysle bo moze bym przyjechal na prolog jak warto i potem wrocil do domku. jak ktos bedzie mniejwiecej wiedzial jak idzie to bardzo bym prosil o info

panowie mam jeszcze najparwdopodobinej miesce w aucie narazie jedno wiec jak ktos chcetny pisac jesli bedzie wiecej miesca dam znac! wkrotce

Cytat:
2006-06-22 18:06:06, SzymonX pisze:
jak nie wiesz jak wiesz przecie poznales chlopow w olkuszu hah no no przyjedzi w czwartek a sie zintegrujemy i to tak solidnie.... ;]

No wlasnie, zapraszamy na solidna integracje, pogoda dopisuje, mamy laweczke, stolik:

wiecie że chętnie, tylko jeżeli bede to tylko 1go, bo do pierwszego siedze w Zakopanem i niema bata się wcześniej wyrwać "siły wyższe"

widzisz piter Bartek na tym zdjeciu mowi : przyjedz zobacz sam sie przekonaj jak jest fajnie

poczestujemy cie colą... hahah

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-06-23 16:15:28 ]

wawelski
na stronie pojawily sie mapki z trasa rajdu