[k] dysze paliwa 125 i 130

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szybko i tanio

co to jest tanio ??
Jak by było zainteresowanie to moge zrobić pare, ale za 2 zł to mi się nie chce

up

130 nie kupisz bo nie ma takiej, mozna dorobic...125 raczej bez problemowo mozna dostac

mam 120 i 125 moze byc szybko ale tanio to nie oddam za tyle ile ja zaplacilem po 5zl sztuka plus przesylka chyba ze odbior osobisty

Cytat:
2006-06-23 17:44:07, 3zeR_MDS pisze:
130 nie kupisz bo nie ma takiej, mozna dorobic...125 raczej bez problemowo mozna dostac

no wlasnie problem w tym ze nie mam gdzie dorobic zwiedzilem wszystkich zegarmistrzow w swoim miescie i nie chce im sie albo twierdza ze maja za krotkie wiertla.

grinmalar poszedl priv

pavlus ci wytoczy robi kazda dysze na zamowienie od podstaw

A ja mam pytanie : Czym sie roznia rurki emulsyjne szczelinowe od zwyklych ? Chodzi mi o to czy beda lepsze w kwestii osiagow ? Jest ktos w klubie kto moglby takie dorobic ?

Pozdro

Rider

Cytat:

nieprawda.ja mialem w maluchu 130.pewnie sie gdzies szweda w garazu...moge sprzedac jak ktos chce

to ja biore!

ale jak mozesz brac cos czego nie ma

ps. dodam ze w sklepach sa nawet 135 dostepne do malucha...

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-06-24 13:13:41 ]

Cytat:
2006-06-24 13:12:12, Krzyh00 pisze:
ps. dodam ze w sklepach sa nawet 135 dostepne do malucha...

no co ty to pewnie ze sklepu mi sie wziely te dwie dysze ktore mam w garazu...hmmm

zreszta maluchowskie dedykowane koncza sie na 125...potem juz sa dysze z dfa i innych....135, 145, 155 etc...

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-06-24 13:30:49 ]

no napisales ze "nie kupisz bo nie ma takiej" wiec sie zdecyduj.

no wlasnie ja kupie i to szybko bo musze w koncu szrota wystroic

Cytat:
2006-06-24 14:12:47, Krzyh00 pisze:
no napisales ze "nie kupisz bo nie ma takiej" wiec sie zdecyduj.

napisalem ze nie kupisz 130stki bo nie ma takiej dedykowanej do malucha i w innych pasujacych modelach z tego co sie orientuje takich nie bylo....albo 125 albo 135...130 mozesz dorobic

to pisz ze "z tego co wiesz" a nie ze nie ma, bo u mnie w sklepie sa i sam mam taka.

ja mam w domu przedzial od 110-150. nie rozwiercane sklepowki.
i nawet wiem gdzie w rybniku da sie dostac, tyle ze np za dysze 125 chca 2 zl a za 120 juz 5 zl, wiec sobie ceny dyktuja jakie chca. jak co to moge kupic wyslac, ale gotowka najpierw na moje konto ,zebym potem nie musial z dyszami kolejnymi zostac

ma ktoś dysze 140 ? i za ile?

dzis jade do sklepu po dysze dla felixa, zapytam sie po ile 140 , ale mysle ze bedzie miedzy 2 a 4 zl, ewentualnie rozwiert jakby nie mieli

nie pytaj sie tylko bierz jak bedzie oryginał