Zamiana z 1 na 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam małe pytanko otóż chce wymienić w moim opelku założona instalke 1 gen na 2 jaki zestaw polecacie słyszłem ze stag xl jest ok tyle ze nie ma obrotów a wy co o tym sądzicie??

Ja tak robiłem rok temu ale zmieniłem na Bingo S4. Nie narzekam , zmniejszyło sie troche spalanie , dynamika praktycznie bez zmian. Wziałem Bingo bo było w miare proste w zainstalowaniu (robiłem to sam) no i dostep do oprogramowania jest darmowy na stronie producenta.....

Prostego Staga (2l) sobie daruj, to "atrapa" kompa. Jeśli już koniecznie staga to co najmniej 50. Osobiście polecam Bingo (M lub S w zależności od wersji wtrysku), Autronic AL700 lub Protec Digital - bardzo mocno konfigurowalny, ale i najdroższy.

ja mam stag 2l ale za tanioche kupiłem uzywany i jako tako to działa napewno lepiej niz Igen - nie smierdzi teraz przepala wszystko.

Cytat:
rosck
Wysłany: 2006-07-04 14:38:12

ja mam stag 2l ale za tanioche kupiłem uzywany i jako tako to działa napewno lepiej niz Igen - nie smierdzi teraz przepala wszystko.

No właśnie "jako tako". To ma działać normalnie, a nie jako tako. Dlatego odradzam tego staga, lepiej wyłożyć stówkę więcej i mieć spokój.