Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() pawel0240 CB FORUM nadajnik Opel Astra GT Zabrze / Katowice | 2006-06-22 15:41:27 kolezanki sa ukryte i sie wstydza |
frankiboy Jerzykowo | 2006-06-26 21:06:48 Koleżanki są napewno.
Dziś niechcący jednej zajechałem ![]() Jak zobaczyła antenkę to tak mnie wyzwała! Nazwała mnie BURAKIEM ![]() A wszyscy w okolicy zamiast mnie bronić to jej gratulowali. Naprawdę niechciałem |
BabciaEwa Mitsubishi Mirage Kraków | 2006-06-28 17:33:33
Myślę, że jak już się naumiemy, to się przydadzą. ![]()
Do połowy sierpnia powinnam chociaż trochę zgłębić to ustrojstwo. Nigdy nie miałam do czynienia z CB, chociaż kiedyś było w domu, tzn. w samochodzie pt. Jelcz z naczepą, ale nie pytajcie jakie, bo nie pamiętam. ![]() ![]() I to by było na tyle. ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia z Krakowa |
gokyu punciak II... z wiel ... bytom | 2006-06-29 23:38:31 witam babcie - zatem jak znowu pobladze w grodzie Kraka (a czynie to notorycznie) to zakladam ze kolezanka babunia przeprowadzi przez zawile sciezki dawnej stolicy? ![]() |
nikoleta Wałbrzych | 2006-07-05 00:22:19 Witam!
Jestem z Wałbrzycha i w sumie od nie dawna mam radyjko. Czasem jak pytam o droge to radio milczy, faceci boją się odpowiadać czy jak?! Choć dużo jest uprzejmości na radiu ze strony kolegów-dzięki! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. |
![]() ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-07-05 09:23:33 heheh... fajny topik...
przy przejsciu granicznym w Jedrzychowicach... ze stacji BP odzywa sie zawsze mily damski glosik zapraszamajcy na stacje... forma reklamy... a panowie zagaduja na calego ![]() w sumei nei spotkalem sie zeby ktos nie odpowiedzial jesli kobietka o cos zapyta... pozdrowionka ![]() |
![]() pawel0240 CB FORUM nadajnik Opel Astra GT Zabrze / Katowice | 2006-07-05 12:36:46 Tresci reklamowe na CB radio sa zabronione i tak powinno zostac, chodz niektorzy sie z tym nie licza |
gokyu punciak II... z wiel ... bytom | 2006-07-06 14:28:37 hmm ja sie poruszam glownie po okregu - katowic - chorzowa - bytomia - tarnowskich gor - i prawde powiedziawszy rzadko uda mi sie uslyszec czyjs damski glos... pare razy slyszalem z szumami - wnioskuje ze byly jakis spory kawalek ode mnie i tylko przelatywaly przez "moj" rejon... szkoda - moze jakas mila cb-slazaczka sie odezwie...
pozdrawiam mobil FOKA bytom... ![]() |