MotoNews.pl

Czy sa wsrod nas KOLEZANKI? :), czy tylko koledzy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam fascynatki zjawiska zwanego CB - czy jestescie wsrod nas? Zakladam, ze tak - pochwalcie sie "soba", swoimi doswiadczeniami, jak rowniez... oczekiwaniami w stosunku do nas... kolegow

szerokosci, 73 i 51

kolezanki sa ukryte i sie wstydza

szkoda, szkoda... moze jednak sie przemoga i odkryja... karty

pare dni temu slyszalem pewien uroczy damski glos pytajacy o droge... zaraz pojawilo sie kilku skorych i chetnych do pomocy...

no tez mialem taki przypadek ,ze pytalem sie z pewnym mobilem jak koreczek pod czestochowa ominac i ECHO, a ze stala z nami pewna kolezanka to postanowila nam pomoc I POMOGLO

Witam Kolegów !
Na razie jestem początkująca i jeszcze prawie nic nie umiem.
Radio (President George) jest już kupione i czeka na zamontowanie (w czwartek to nastąpi). Będzie jeździło w Roverze 825D.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.

Witaj Babuniu , odzywaj się bo damski głos na kanale łagodzi obyczaje niektórych "furmanów". Dawno nie byłem z radiem w Kraku ale w połowie sierpnia będę na pewno . Kiedyś gdy jechałem w nocy i zabłądziłem przez rozkopane ulice to koledzy z bazówek mnie przeprowadzili przez całe miasto jak po sznurku prosto na zakopiankę .
Pozdrowienia dla Krakowa i do usłyszenia12.08. .

Cytat:
2006-06-26 18:03:08, BabciaEwa pisze:
Witam Kolegów ! Na razie jestem początkująca i jeszcze prawie nic nie umiem. Radio (President George) jest już kupione i czeka na zamontowanie (w czwartek to nastąpi). Będzie jeździło w Roverze 825D. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.

W porzadny sprzecik sie zaopatrzylas , ale czy przydadza ci sie wszystkie bajery tego radia ??

Koleżanki są napewno.
Dziś niechcący jednej zajechałem
Jak zobaczyła antenkę to tak mnie wyzwała!
Nazwała mnie BURAKIEM
A wszyscy w okolicy zamiast mnie bronić to jej gratulowali.
Naprawdę niechciałem

Cytat:
2006-06-26 20:41:02, pawel0240 pisze:
W porzadny sprzecik sie zaopatrzylas , ale czy przydadza ci sie wszystkie bajery tego radia ??

Myślę, że jak już się naumiemy, to się przydadzą.
Cytat:
Dawno nie byłem z radiem w Kraku ale w połowie sierpnia będę na pewno ...

Do połowy sierpnia powinnam chociaż trochę zgłębić to ustrojstwo. Nigdy nie miałam do czynienia z CB, chociaż kiedyś było w domu, tzn. w samochodzie pt. Jelcz z naczepą, ale nie pytajcie jakie, bo nie pamiętam. Około 10 lat temu ukradli radio razem z autem...
I to by było na tyle.
Pozdrowienia z Krakowa

witam babcie - zatem jak znowu pobladze w grodzie Kraka (a czynie to notorycznie) to zakladam ze kolezanka babunia przeprowadzi przez zawile sciezki dawnej stolicy?

Witam!
Jestem z Wałbrzycha i w sumie od nie dawna mam radyjko.
Czasem jak pytam o droge to radio milczy, faceci boją się odpowiadać czy jak?!
Choć dużo jest uprzejmości na radiu ze strony kolegów-dzięki!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

heheh... fajny topik...

przy przejsciu granicznym w Jedrzychowicach... ze stacji BP odzywa sie zawsze mily damski glosik zapraszamajcy na stacje...
forma reklamy... a panowie zagaduja na calego ))

w sumei nei spotkalem sie zeby ktos nie odpowiedzial jesli kobietka o cos zapyta...

pozdrowionka

Tresci reklamowe na CB radio sa zabronione i tak powinno zostac, chodz niektorzy sie z tym nie licza

hmm ja sie poruszam glownie po okregu - katowic - chorzowa - bytomia - tarnowskich gor - i prawde powiedziawszy rzadko uda mi sie uslyszec czyjs damski glos... pare razy slyszalem z szumami - wnioskuje ze byly jakis spory kawalek ode mnie i tylko przelatywaly przez "moj" rejon... szkoda - moze jakas mila cb-slazaczka sie odezwie...

pozdrawiam mobil FOKA bytom...