[K] chrom przedni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chlopaki potrzebuje chrm przedni może ktoś poratuje tylko ze względu na zaistniałą sytuację (dzwon na tychach) jestem całkowicie bez funduszy więc takie za 100 raczej odpadają raczej ceny bardziej po koleżeńsku, może ktoś się ulituje, pozdrawiam i dzięki za ewentualną pomoc.

Kazik TY bez kasy??

mam przedniego chroma, stan wporzo bez wgniecen, do przepolerowania jedynie, 50 pln ,- + wysylka

Cytat:
2006-07-03 08:37:32, Pat_kdb pisze:
Kazik TY bez kasy??

no po przeliczeniu kosztów naprawy raczej na wakacje poza domem nie mam co liczyć wszystkie uzbierane fundusze wyparują, dzięki Zoltar pomyślę nad nim tu mi w okolicy ktoś ma załatwić jak nie załatwi to jakby co się odezwe, pozdro

Cytat:
2006-07-03 09:12:59, ZoLt4R pisze:
mam przedniego chroma, stan wporzo bez wgniecen, do przepolerowania jedynie, 50 pln ,- + wysylka

cena z kosmosu wysrana

Cytat:
2006-07-03 22:06:05, Mariusz126p pisze:
cena z kosmosu wysrana

wysralo to chyba ciebie z kosmosu. jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. ok kaza jakby co zapraszam.

Chcesz to kupuj, nie chcesz nie kupuj - nikt nie zmusza. Każdy ma prawo zawołać za swoje graty ile mu się widzi, czy ktoś to kupi to już jego sprawa. To jest giełda a nie dział wycen!

ja jakis mam ale brzydki jest, ale jakbys byl przejazdem to moge ci sprezentowac. no ale ty robisz show cara takze pewnie sie nie nadaje

witam! tez mam przedni, dosc ładny,
49zł ;p
+ przesylka
fotki jutro

Cytat:
2006-07-03 22:14:26, ZoLt4R pisze:
wysralo to chyba ciebie z kosmosu. jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. ok kaza jakby co zapraszam.

ja ciebie nieobrazam wiec ty mnie taksamo nieobrazaj kolega ma do sprzedania chrom za 30 zl wiec chyba zrobie dila z Kaza

no nie wiem, ale taki tekst
Cytat:
2006-07-03 22:06:05, Mariusz126p pisze:
cena z kosmosu wysrana

raczej nie powinien mieć tutaj miejsca,
ma za 30 to niech sprzeda i niech mu sie dobrze wiedzie.
pozdrawiam

Ja mam całkiem fajny, ale tylny niestety.

mam jeszcze taki, oddam za 20zł
rejestracje trzeba dac na srodek bo jest duzo nawierconych dziur