A pochwalę się wreszcie ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wkońcu się zmotywowałem do pochwalenia się wozem , to nie są najnowsze modyfikacje ale dopiero teraz się zdecydowałem pochwalić bo trochę mi wstyd jeszcze za cywilny silnik, ale bałem sie że nie zdążę pokazać zanim kiedyś na żyletki pójdzie jak wszyscy to wszyscy. Oceńcie Panowie:

reszta w profilu... proszę o szczere opinie i uwagi

podoba mi sie to malowanie

może jakieś większe fotki? bo g... widać

Cytat:
2006-08-05 00:21:37, bartong44 pisze:
podoba mi sie to malowanie

Bizerowi się pewnie też by podobało

zdecydowanie zrób cos ze zderzakami bo te nie pasują, jedyne słuszne to chromiki No i choć byś umył autko do zdjęc!!! bo psuje co nie co efekt

skad jestes? bo Cie czesto widuje na odcinku Rząska - Pasternik :>

a Ty piotreek to czasem nie jezdzisz balicka ? ja mieszkam na balickiej na tym osiedlu domkow obok rolniczej tehnologii zywnosci

no to dodam jeszcze fotki które do profilu wrzuciłem:
tak wyglądał po zrobieniu blacharki i malowaniu w 2004

tak po namalowaniu pasków

po złożeniu do kupy

po założeniu halogenów przeciwmgłowych

a tak po tym jak rozleciała mi się tarcza sprzęgła 2 miechy temu na opolskiej

Auto fabrycznie wyglądało podobnie, tzn też białe, takie zderzaki jak są, tylko jeszcze listwy na bokach były i czarne małe kołpaki na felgach i białe progi, a maska jest od eleganta.
lepszej jakości zdjęć nie mogę zaoferować ponieważ dysponuję tylko komórką :/ zdjęcia były raczej przypadkowo robione, nie jest to jakaś specjalna sesja, a to na którym auto jest tak brudne jest w zimie i nie było go jak umyć i właśnie całą ciekawostką jest ten ogrom soli i brudu jak wam się podobają halogeny? lepiej z nimi czy bez? mnie się osobiście nie widzą i we mgle też niewiele dają (zresztą ile w Polsce w ciągu roku jest dni mglistych..) ale zakręty w nocy szeroko oświetlają a jestem z okolic zabierzowa, przy okazji... koledzy powiedzcie gdzie w naszej części miasta można pojeździć spokojnie (jakiś placyk, lasek itp)

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-08-05 12:52:31 ]

cakiem w pytke... na glebe go :] heh i bedzie jeszcze ladniejszy zderzaczki chrom i gitara

pojedzdzic mozna na maxi szrocie kolo m1 prawie co niedziele tam jestetsmy ...

Te zderzaki zdecydowanie psują efekt! Gdyby miał chromy to by w parze z tym malowaniem wyglądał całkiem w pytke

Cytat:
2006-08-05 11:50:48, KrauzeR pisze:
a Ty piotreek to czasem nie jezdzisz balicka ? ja mieszkam na balickiej na tym osiedlu domkow obok rolniczej tehnologii zywnosci

czasem przemykam, zeby sie ze smerfami nie spotkac przy pasterniku

paski sa gites

pomyślę nad chromami, malowanie odgapiłem od gościa z zabierzowa który dawno temu ścigał się maluchem i w RC również, ale takiego malucha to miał ponad 10 lat temu i dawno on już poszedł na puszki więc wskrzesiłem malowanie na swoim

dziś na tym maxi szrocie ktoś będzie?? wiem gdzie jest m1 ale jakby mi ktoś mógł wytłumaczyć gdzie jest maxi szrot.

A od strony północno-zachodniej krk jest gdzie pojeździć?

to powiedzcie jeszcze co myślicie o halogenach?

Cytat:
2006-08-07 00:26:08, wicekdw pisze:
to powiedzcie jeszcze co myślicie o halogenach?

tylko na chromach!!

szymon na glebie to on już trochę jest.. przód sklepany na 13cm i dołożone pióro (bo bez pióra siadał coraz niżej) a tył obcięty o jeden zwój, amorki standartowe kayaby

kurde ziom oglądam te foty i odrazu mnie złośc bierze ze człowiek se wymysli malowanie a tu każdy kurde sciąga , te same kolory, podobny sposób malowania nawet taka sama kolejnośc
za to minus. zaraz poczytam co tam siedzi to sie dalej wypowiem

edit: nie powiem ze kolorystyka jest brzyfdka bo sam taka mam i jest miodna ale przednie kierunki daj białe boczne też biale i tylne lampy białe lub niebieskie i do tego chromki i juzgites bedzie
a i fele nie daj bóg zeby zostaly srebrne!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-08-07 22:37:26 ]

Cza było opatentować .
Ale spoko, Twój póki co ładniejszy bo oranżowe kierunki tu psują mocno efekt

dlatego w przyszłym roku zmieniam malowanie bo ludziska już małpuja i za duzo trikolorów sie robi
sie zrobi czterokolora

Znaczy tyl czarny czy przód przeźroczysty?