[s] szukam chetnego na mojego SIÓDMEGO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam MK III

czasem tak bywa w zyciu ...

czemu właśnie teraz gdy kasa cieńko stoi, szukam właśnie czegoś takiego, nie możesz za miesiąc sprzedawać??

jesli go ogladniesz i sie zadeklarujesz ze bierzesz to poczekam.

zrobiloby sie cos z niego niestety ja juz jestem za stary na romnty i dłubanie - nie chce mi sie - ale baza jest niesamowita

po tym ogłoszeniu przez chwilę zacząłem się zastanawiać czy jest sens kupować następnego kaszla.. no trudno.. pomyśli się..

W razie gdybyś nie sprzedał go w całości za ile puściłbyś silnik?
To jest 1,3 sport? w jakim stanie?

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2006-07-03 14:49:35 ]

raczej nie bede go sprzedawal na czesci, silnik jest ok, mozecie wierzyc lub nie ale naprawde nie bierze oleju!!
ps: tak to jest 1,3 sport ale zarejestrowany jest na 1050 wiec oplaty sa znikome - w warcie( rejestracja na ojca) Oc na rok 298zl !! dodam ze przeglad jest do czerwca 2007

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-07-03 19:08:34 ]

CZEMU.....

zmienilem robote i nie bede mial dostepu do warsztatu a majac "starszy" wuzek nalezy dbac o niego w odpowiedni sposob. Bede teraz duzo smigal po miescie i nie chce go zajezdzic. Moze ktos z Was sie nim zaopiekuje...

chętnie bym go obejżał i sobie zaklepał tylko taka wyczieczka do warszamy to ponad 300km a jak bym go miał brat to przyjeżdzam i albo biore albo nie, ogólnie jak nie sprzedasz go w tym czasie to odezwe sie i mysle że sie dogadamy

up

sprzedany ..................

Tak oto stałem się szczęśliwym posiadaczem zajebistej siódemki.Trzeba będzie przy niej posiedzieć trochę,ale na to jest potrzebny fundusz..bo jak zrobić to porządnie.widać że właściciel dbał jak o dziecko .Autko ma swój urok,a Booguc to prawdziwy fan Fiata-szacuneczek ziomuś!!member nie za parę złotych.Co dwa auta to nie jedno

ciesze sie ze fura trafila w odpowiednie rece!! MOge spac spokojnie. Pozdrawiam Ekslera i zycze zeby dala Mu tyle radosci ile mi sprawila.