Filtr kabinowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś próbował dopasować filtr kabinowy do espero denerwuje mnie wiecznie zakurzone wnętrze. Umyję cały środek a juz po dwóch dniach pełno kurzu i ogólnego syfilisu w aucie...
Wszelkie porady mile widziane

Cytat:
2009-09-28 17:43:35, syndoktora pisze:
Czy ktoś próbował dopasować filtr kabinowy do espero denerwuje mnie wiecznie zakurzone wnętrze. Umyję cały środek a juz po dwóch dniach pełno kurzu i ogólnego syfilisu w aucie... Wszelkie porady mile widziane

Załóż kobiecą pończochę. Powinno pomóc

od mondeo 3 trochę obcięty i na plajster działa tylko koszt ok 50zł

Cytat:
Załóż kobiecą pończochę. Powinno pomóc

Faktycznie -i przestanie się kurzyć wnętrze.Pomyśl zanim coś napiszesz albo nie pisz .
Cytat:
Czy ktoś próbował dopasować filtr kabinowy do espero

-Poszukaj w wyszukiwarce.Temat był omawiany,łącznie z możliwościami dostosowania filtra z okapu,pończochy-na liście,z mondeo i może coś jeszcze.A mnie się wydaje ,że najprościej jest założyć ściereczkę z mikrofibry-dwie warstwy .Co jakiś czas można ją wywalić bez skrupułów i pitolenia się . Minusem jest konieczność zrobienia ramki+kilku na zapas ,wg wzornika by nie paprać się za często .

Ja wiem kto ale nie powiem. Ktoś tu w klubie ma pończochę
Nie ja nie mam ale wiem kto ma, przynajmniej miał...

Cytat:
2009-09-28 22:08:58, gafcio pisze:
Faktycznie -i przestanie się kurzyć wnętrze.Pomyśl zanim coś napiszesz albo nie pisz .

Czytałem gdzieś na forum o tym, dlatego to napisałem. Ale zgodzę się że zdecydowanie lepiej będzie założyć mikrofibrę.

Cytat:
Nie ja nie mam ale wiem kto ma, przynajmniej miał...

Ja miałem.