MotoNews.pl

Gdzie kupić takie kierunki??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie...gdzie można je kupić czy wogóle jest to możliwe ?? :/ ?? Pozdroowka for All!!!

[ wiadomość edytowana przez: Dioda83 dnia 2004-08-03 00:33:59 ]

Widziałęm wczoraj na Słomczynie na giełdzie

Po ile stały?? Mam ochotę sprawić sobie takie ale w Bełćhatowie nie widziałem Pozdroowka!!!

Widziałem je tam, a o cene nie pytałem bo do mnie i tak nie pasują

Hmm szkoda że też niemogę tego kupić na miejscu

Jak zobaczę takie to dam Tobie znać

Spoko byłbym wdzięczny

cena na allegro to 6zł za sztuka- rzadko sie pojawiają wiem bo sam zanim je kupiłem długo czekałem- problem większy to kwestia żarówek bo pomarańczowe łatwiej dostać na wtyk niż te z gwintem.. ja ciągle szukam..jakby ktoś gdzieś widział niech mi da znać z góry dzięki!!

Cytat:
2004-08-03 06:59:40, sc00by pisze:
cena na allegro to 6zł za sztuka- rzadko sie pojawiają wiem bo sam zanim je kupiłem długo czekałem- problem większy to kwestia żarówek bo pomarańczowe łatwiej dostać na wtyk niż te z gwintem.. ja ciągle szukam..jakby ktoś gdzieś widział niech mi da znać z góry dzięki!!

Kapturki albo farba!! A kierunki fajne!! Plusowskie mi sie nie podobaja.

kapturki.. gdzie to dostać i po ile to stoi??

O ile mi wiadomo to autko Aliena z FSO CT wbij na ich forum i zapytaj go

wiem że to auto Aliena ale on jakimś cudem zdobył te żarówki!! podobno są gdzieś w Gliwicach ale zwiedzać całych Gliwic w poszukiwaniu żarówek nie mam zamiaru- kapturki to może być lepsza pomysła

Zapytaj go konkretnie gdzie są

jak ktos mi kupi takie kierunki to go sowicie wynagrodze (plus zwrot kosztow oczywiscie)- moze byc pewien, prosze o taki komplet!! bo do plusa to juz mialem, ale do caro sa poprostu piekne...

plis kupcie mi takie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ja też bym chciał...może jutro skoczę jeszcze do kilku sklepów motoryzacyjnych w Bełchatowie i oblookam sprawe, kumpel mi mówił że gdzieś je widział ... Pozdroowka for All

pojade na giełdę na Żerań i zobacze - jak będą kierunki białe kanciate (nie plus) to kupię + żarówki (ew. kapturki, albo niebieskie żarówki które świecą na pomarańczowo)...
jak ktoś z was chce to przyjmuję zamówienia na mail: negracars@interia.pl

Ja tez bym takie chcial. Moje pytanko czy pasuja do mnie (93r.) takie kierunki z allegro?? Np dymione albo biale?? Czy jest to jakas roznica?? I jak jest z wymiana? Trudne to to?? Pozdrowka.

Zapraszam na aukcje:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=29213946
cena przystępna.
Pozdrawiam

i wlasnie kupilem sobie takie biale kieruneczki, jestem bardzo happy!!!

dzieki pigor9

k1cyprys - wisisz mi piwo
(zwłaszcza że też jesteś z Kraka)

[ wiadomość edytowana przez: pigor9 dnia 2004-08-04 20:09:51 ]