Mundialeiro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto te lamagi okreslil mianem "reprezantacji polski"?
Moze powinnismy wybierac ich w glosowaniu powszechnym? Chetnie bym zaglosowal choc gowno sie na tym znam - no ale na polityce wiekszosc polakow sie tez gowno zna i glosuje.
AAAAA - sorry, przeciez polacy znaja sie na pilce i na polityce - toz to narodowa madrosc. Zwlaszcza jak popija.

jakiej reprezentacji ... ci to mogą innym skarpetki prać a nie grać w football
Mecz to był niemcy- costa rica a to był stracony czas i pieniądze na jego oglądanie... Janas nie widze ... ale gramy jeszcze 2 mecze tyle że co z tego... po tym co pokalzali tamci to marne szanse.

Stawiam piwo za wskazanie miejsca wolnego od gadek o piłce, rzygać już mi się chce od tego.

Adamie-nie ma takiego-niestety. Ja wiem o ich porazkach bo nawet w radio o tym pieprza. I tak przez miesiac - przesrane.

Cytat:
2006-06-09 23:20:46, Hornblower pisze:
Adamie-nie ma takiego-niestety. Ja wiem o ich porazkach bo nawet w radio o tym pieprza. I tak przez miesiac - przesrane.

Jaki miesiąc. Po tym co pokazali to jeszcze szybkie 2meczei do domciu...

ahhhhhhhhh szkoda slow ... jestesmy normalnie najlepsi... jak zaprezentuja taka postawe z niemcami to obstawiam minimum 5:0...

Tomek lepiej zajrzyj na www.f1.com. Głowny tytuł: "Kubica stars at Silverstone"...
A tych pacanów w krótkich majtkach olać...

POLSKA jest pewniakiem na mudialu - na bank przegra !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja wiedziałem, ze tak będzie..... po prostu śmiech na sali... nie oglądałem całego meczu, tylko fragment 2 połowy... myślałemże padne ze śmiechu... murzynki robili ich jak chcieli

ja biorę całą sytuację na wesoło.. śmieszą mnie tylko Ci co jeżdżą autami przystrojonymi w polskie flagi..........

swoją drogą fajnu KV

Bramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która mówi:
- Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami?
- Wygraliśmy 2:1!
- Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że bramkę strzeliłeś?

i inne:

Czemu kolumbijski bramkarz strzelił Polsce gola w Chorzowie?
Bo tak się zdobywa uznanie na Śląsku !

Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią:
- Grzegorz gdzie byłeś?
- Biegałem...
- Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?...

pozdro

Mecz to był niemcy- costa rica a to był stracony czas i pieniądze na jego oglądanie... Janas nie widze ... ale gramy jeszcze 2 mecze tyle że co z tego... po tym co pokalzali tamci to marne szanse.

To i ja wrzuce swoje 3 grosze

Kolumbijczycy robili ich jak chcieli. Wystarczyło popatrzeć na ich grę: ładnie. płasko po boisku. Polacy grali jakby byli na kacu, totalny chaos, piłka latała gdzie chciała.

Cytat:

po co sie powtarzasz???

Cytat:
Tomek lepiej zajrzyj na www.f1.com. Głowny tytuł: "Kubica stars at Silverstone"...
A tych pacanów w krótkich majtkach olać...

ja tam wole www.sport.de i luzik sledze na bierzaco
a swoja droga to 10Euro do przodu jestem na tej porazce Polakow... ale wolal bym przegrac ale zeby wygrali... ale coz...

janasowi (i Polakom) gratulujemy reprezentacji

a nikt nie zwrocil uwage na niesprawiedliwie nieuznana bramke krzynowka, do tego dwa słupki i mielibysmy 3:2 dla nas.

co nie zmienia faktu, ze wtopilismy, bywa, bardzo czesto

Cytat:
a nikt nie zwrocil uwage na niesprawiedliwie nieuznana bramke krzynowka, do tego dwa słupki i mielibysmy 3:2 dla nas.

co nie zmienia faktu, ze wtopilismy, bywa, bardzo czesto

taaaaaaaaaa... szkoda jeszcze tylko ze to byly nasze jedyne 3 sytuacje z jakich moglismy strzelic bramke...

Cytat:
2006-06-10 09:16:43, ETomek_GT pisze:
taaaaaaaaaa... szkoda jeszcze tylko ze to byly nasze jedyne 3 sytuacje z jakich moglismy strzelic bramke...

o ile na F1 sie pewnie znasz to widac ze na footballu nie bardzo.

bo jesli uwazasz ze to byly jedyne 3 okazje to zapomniales jeszcze o 9 innych sytuacjach, mniej lub bardziej dopracowanych, ale byly. Chociazby wolny krzynowka, ktory mu niestety nie wyszedl

czesciowo masz racje F1 jest u mnie numer 1 ... co do pilki o lubie poogladac dobra pilke...

ale nie mow...
Cytat:
Chociazby wolny krzynowka, ktory mu niestety nie wyszedl

to byla sytuacja??? wypieprzenie pilki gdzies 10metrow nad bramke??? jego praca jest kopanie pilki i jesli robi sie to na codzien to NIE popelnia sie taki bledow... moze do sytuacji zaliczysz tez rozwalenie jednej z kamer podczas " strzalu na bamke" 5metrow od lewego slupka... i inne tym podobne... bo jesli takie cos zaliczasz to ...oj nawet wiecje niz 9 pewnie bylo...
tylko wtedy chetnie przelicze sytuacje przeciwnika... i heh smiac a z drugiej strony plakac sie chce... bo bylo ich znaaaaaaaacznei wiecej i w swiatlo bramki... (czego nasi nie potrafia...

a jak sie czyta wypowiedzi po meczu... to nadal spokojnie... "wystarczy teraz rozwalic niemcy i bedziemy znowu w grze... "
Zycze im jak najlepiej ale tylko jesli caly mecz zagraja na poziomie 5 minut ktore mieli wczoraj dobre...
to sa jakiekolwiek szanse... inaczej zejdziemy z boiska z minimum 5:0

hehe... Tyle

Cytat:
2006-06-10 09:22:19, Cwikus pisze:
bo jesli uwazasz ze to byly jedyne 3 okazje to zapomniales jeszcze o 9 innych sytuacjach, mniej lub bardziej dopracowanych, ale byly. Chociazby wolny krzynowka, ktory mu niestety nie wyszedl

he,he chyba inny mecz oglądałem
po pierwszej połowie mogło być spokojnie 0:3 ale nam się poszczęściło i straciliśmy tylko jedną bramkę

własnei skończył się mecz argentyna- wybrzeże.. maluje ryj pastą do butów i od dziś jestem z wybrzeża.. ależ oni kleili tą piłkę, widać , kochaja to co robia a nie na zasadzie - ide dziś do roboty musze odpier .. swoje 90 minut i do domu

Cytat:
2006-06-10 09:22:19, Cwikus pisze:
zapomniales jeszcze o 9 innych sytuacjach, mniej lub bardziej dopracowanych, ale byly..."

chyba dla Bambusów ...naprawdę żałuję bo gdyby strzelili 10 (jak im się należało), a nie 2 to byłby dopiero sprawiedliwy wynik