ESPERO 2,0 GLX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie jakie było wyposażenie seryjne takiego auta z 1998 roku? NIgdzie nie moge znaleźć informacji

A było 2,0 GLX... chyba CD? A wyposażenie - zależne od kasy. Standard był jeden - reszta to płatne dodatki (klima, abs, poduszka, welur...)

No właśnie też się dziwię bo znalazłem ogłoszenie o sprzedaży takiego auta i koleś pisze, że to 2,0 GLX
To mam jeszce jedno pytanie z którym silnikiem espero ma lepszą dynamikę 2,0 czy 1,8?

[ wiadomość edytowana przez: matlog dnia 2003-04-30 16:08:52 ]

Cytat:
2003-04-30 16:01:48, matlog pisze:
No właśnie też się dziwię bo znalazłem ogłoszenie o sprzedaży takiego auta i koleś pisze, że to 2,0 GLX
To mam jeszce jedno pytanie z którym silnikiem espero ma lepszą dynamikę 2,0 czy 1,8?

[ wiadomość edytowana przez: matlog dnia 2003-04-30 16:08:52 ]

Proste, że 2.0

GLX w Polsce napewno nie było.

2.0 ma klime, poduche, abs.

Pomyśl o klimie

Mozliwe, że GLX pochodzi z innego samochodu (czyżby bity przód ). Może kroś poprostu przekleił znaczki lub wymieniał błotniki.
2,0 nie zawsze ma klime (nie wiem czy przez cały okres sprzedazy) ale klima była za dopłatą.

zoltar no nie wiem czy takie proste

Tak przy okazji tematu dziwolągów to przegladałem dzis, po przerwie, nowy numer GT i jest tam opis auta noname - tzn. chodzi tu o to w pełni stylistycznie tuningowane espero, które kiedyś było prezentowane na forum. Przykład na to jak mozna zniesmaczyc przyzwoite auto. Tuning to jednak bardzo dziwne hobby. Jedyna ciekawostka , która mozna podejrzeć to białe tarcze zegarów - to dla zainteresowanych.

Cytat:
2003-04-30 21:26:42, Tomek-Mydlowski pisze:
zoltar no nie wiem czy takie proste

Czekałem na ciebie Tomku