Nie przesadzilem ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam zamiar dolaczyc do grona szczesliwych uzytkownikow cb w swoich mobilach,zestaw ktory wybralem to radio President Harry II ASC i antena magnetyczna President Ohio no i teraz jest zapytanie czy abym troche nie przesadzil? cena takie zestawu to ponad 700zl a na allegro mozna znalesc radio + antene za 250 zl , czy warto wyda wiecej pieniaszkow a miec sprzet dobrej klasy czy moze jednak warto szukac oszczednosci skoro tanszy moze miec porownywalne osiagi
licze na wasze spostrzezenia
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: creative dnia 2006-07-31 12:27:00 ]

Wszystko zależy do czego Ci CB będzie potrzebne. Jeśli ma to być "anty misiek" to może być najtańszy zestaw byle dał się zestroić, jeśli ma Ci sprawić przyjemność rozmów i poznawania ludzi to lepiej mieć radio o wyższej jakości. Znam osoby zadowolone z "szumofona" bo odbiera każdą bliską stację na kilku kanałach. Ja mam dobre "wąskie" radio i rozmawiam z tymi co mają radia w "zerach" a reszta niech sobie trzeszczy ale ja ich nie słyszę

Niemusisz koniecznie kupowac PRESIDENTA.

Jeśli dobrze pamietam to HARRY II to to samo co UNIDEN 520 XL wiec radze unidena kupic. a ASC to jest nic niewarte bo to eliminuje szumy ale co z tego ? lepiej samemu ustawic SQ i prosze.

A antenke to już musisz powiedziec do ilu chcesz sobie kupic