MotoNews.pl

Kto moze zrobic naklejke ???????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jest w stanie wykonac naklejke taka :

bez tła interesowalbyby mnie 4 sztuki w rozmiarze hmm
Około 5 cm szerokosci na okolo 2,5 cm wysokosci

I ile to moze kosztowac?

Pozdrawiam

tyle co jeden arkusz a4 do drukarki atramentowej do naklejek i dobre nozyczki

Ja robię naklejki ale nie wycinanki ploterowe a Tobie coś takiego jest potrzebne. Na allegro pełno jest gości którzy takie naklejki robią-wyśli im PW i już

Drukarka atramentowa+nożyczki to nie jest trafiony pomysł-po pierwszym myciu fury nie będzie naklejek .

zagadaj do Ruffa

masz to w corelu ? skocz do pierwszej lepszej agencji reklamowej powinni Ci to za grosze wyciąć, sprawdzone.

Cytat:
Drukarka atramentowa+nożyczki to nie jest trafiony pomysł-po pierwszym myciu fury nie będzie naklejek .

fakt, ale o tym ze to ma byc na furz to nikt nie mowil a na domysly godzina zbyt wczesna

problem polega na tym ze mam to tylko w takiej postaci jakiej przedstawilem
Smutny obiecal cos pomodzic w corelu

Bartek, ja CI moge Cos takiego zalatwic... Daloby rade zorbic to w corelu tylko musialbym miec dane co to za czcionka itp. bo zeby to ladnie wyszlo to musi to byc w rozdzielczosci 300 DPI

po co Ci 300dpi jak i tak musisz to odrysowac ? Jak nie masz czcionki to rysujesz od 0 w Corelu ( 300dpi i cmyk ) a jak masz to sprawa prosta....robisz napis i potem krzywe.

Panowie mi nic te krzywe nie mowia, corela nie mam a i nie wiem jaka to czcionka, pytam czy ktos moze zrobic gotowe naklejki i wyslac poczta a ja mu za nie zaplace

pewnie chcial to wrzucic do corela trace'a. program sam wyrysowalby to, ale z tak gownianego obrazka to zrobil by miliondwiescie wezlow na centymetr.

Za stary i za slepy jestem żeby to na wektor rzucić...

Cytat:
2006-07-20 17:27:19, BULLITT pisze:
po co Ci 300dpi jak i tak musisz to odrysowac ? Jak nie masz czcionki to rysujesz od 0 w Corelu ( 300dpi i cmyk ) a jak masz to sprawa prosta....robisz napis i potem krzywe.

Czegoś tu nie rozumiem, jeśli już robimy w corelu żeby wycinać to na ploterze ( z folii ) to po jakiego grzyba 300 dpi i cmyk, jeśli potrzebujesz tylko wektor ??
Ja mogę z tego zrobić wektor ale w cadzie :]

Ta, ja to chcialem w Photoshopie robic jako calosc Po to 300 dpi do dokladnego wydruku, ale mniejsza o to Jest projekt na ploter juz